Негативни неща се случват в живота на всеки. За да

...
Негативни неща се случват в живота на всеки. За да
Коментари Харесай

Молитва, която пречиства душата

Негативни неща се случват в живота на всеки. За да може животът да се върне в нормалния си ход и нещата да спорят, православните християни прибягват до молебствия, които почистват душата от негативност.

Молитвата е послание към Висшите сили. Тази връзка отваря енергиен канал, посредством който човек се освобождава от страхове, подозрения и очиства душата си от отрицателни прояви. Думите на молитвата не трябва да звучат официално и индиректно. При произношението е значимо не да запаметявате църковни текстове, а същинска религия и предпочитание да отворите душата си, да поемете по праведния път и да поискате помощ от Бога във всяка обстановка.

Църквата не дели молитвите на мощни и слаби. Всяка изречена дума, отправена към Бог, има своето влияние. Молитвата, изпълнена с религия, може да промени живота на всеки, да промени пространството към човек, да го защищити от неприятности, да излекува и да донесе шанс в живота.

Молитва против негативното 

Най-важната молитва и оръжие на православните е „ Отче наш “. Тя е в положение да унищожи оковите на всяко отрицателно влияние, да укрепи вярата и да отърве от бедите и зли очи. Трябва да четете молитвата още веднъж и още веднъж, до момента в който няма място за отчаяние и възмущение в душата.

За тази цел е значимо да оставите мислите си и да вярвате в сполучливия резултат. След известно време ще почувствате по какъв начин тялото се изпълва с лекост, настроението се покачва и има жадност за дейни дейности в интерес на себе си и на другите.

Молитва, пречистваща душата 

Всяка молитва би трябвало да се чете неведнъж. По-добре е да е цялостен цикъл за няколко дни или даже седмици. Сутрешните и вечерните ежедневни молебствия освен ще ви изчистят от негативизма, само че и ще ви дадат самочувствие, ще ви разрешат да разберете, че няма нищо неизпълнимо и с Божията помощ да се отървете от негативизма е доста по-лесно. Човек не би трябвало да се самосъжалява, да не оплаква горчивата орис, а да работи.

„ Всемогъщи Боже! На Теб и Твоята воля се уповавам. Беда ми се случи, на неверния раб (името). Дяволските прояви не разрешават на душата ми да се успокои. Благослови, Господи, да не държа зло към неприятелите си и да одобрявам всички компликации със примирение. С чест и Твоя помощ да намеря излаз от тях. Запали светлина в душата ми, с цел да няма резултат чернотата, която я затъмнява. Амин “.

Молитва против отрицателно влияние

Ако почувствате отрицателно влияние върху себе си, не се паникьосвайте. Като начало изберете време, в което да останете сами. Купете църковни свещи и ги запалете. Гледайте в пламъка на свещта и никога не обвинявайте никого за проблемите си. Отрицателната сила, предавана от вас, няма да донесе никаква изгода.

Оставете възмездието на Висшите сили, тъй като към момента не е имало нито един случай, когато хората, които правят зло, да не са си платили за греховете си. След като се успокоите, направете кръстен знак върху себе си и кажете молитвата „ Вярвам “. Настройвайки се на връзка с Бог, помолете го за помощ в желанието си да се отървете от житейските проблеми.

„ Господи Исусе! Помогни на мене, неверният раб (името), да избегна човешката злоба, негативизма в моята посока и не ми позволявай да правя своеволен съд над грешниците. Греховните мисли ме отдалечават от вярата и не ми разрешават да повеждам правоверен живот. Избави ме от злоба, нечисти мисли. Въздай, Боже, на моите оскърбители, само че ги избави от страдалчество, тъй като те действаха не по лична воля, а по подстрекаване на дявола. Амин “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР