Недялко Лазаров, който впечатли телевизионните зрители с участието си в

...
Недялко Лазаров, който впечатли телевизионните зрители с участието си в
Коментари Харесай

Недялко от „Биг Брадър” стана дядо

Недялко Лазаров, който впечатли телевизионните фенове с присъединяване си в хитовото телевизионно шоу „ Биг Брадър ” през 2005 година и най-много с песента си – трансформирала се в емблема на живота му „ И, бре, Недялко ”, привиква с мисълта, че към този момент е тъст, научи HotArena.

Преди няколко месеца на вратата на дома му в Ямбол потропали сватове. Млад и хубав мъж го попитал непосредствено в очите: „ Ти, като татко на Славена, даваш ли ръката на твоята щерка за моя брачна половинка ”. Тогава на Недялко му прилошало. За първи път усетил, че детенцето му към този момент е пораснало и че ситуацията е съществено – ще основава свое лично семейство, написа " Уикенд ".

„ Да ми е жива и здрава. На 22 години е, студентка. За мен е дете, само че в действителност е пораснала, виновна и интелигентна жена. Харесвам си зетя, родителите му. Добро момче е и за това му дадох ръката й ”, признава колоритния амболец. 

Според думите му, настояването на ръката било доста вълнуващо прекарване, повече от самата женитба.  „ Като човек, който се е потвърдил пред обществото, че има подарък слово, съумях да произнеса единствено едно изречение: „ За напред здраве и деца да имате ”. Децата са  единственото по-голямо от голямата обич, която събира двама души.  Изключително благополучен съм, че станах тъст и дядо. Остава единствено едно – щъркелът да ми донесе подарък ”, описа шоуменът. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР