Недоволство на жителите на квартал Белият камък в Кюстендил заради

...
Недоволство на жителите на квартал Белият камък в Кюстендил заради
Коментари Харесай

Недоволство в Кюстендил заради лоша инфраструктура

Недоволство на жителите на квартал " Белият камък " в Кюстендил поради неприятна инфраструктура. Улиците в квартала не са ремонтирани от десетилетия.



Над 30 къщи и повече от 100 фамилии има на въпросната улица, която се намира тъкмо до основния път Кюстендил - София. Тя наподобява на лунен пейзаж. Затова се постанова хората да паркират колите си напряко на основния път, с цел да ги запазят здрави и да не заплащат за съществени поправки.

Досега хората са ремонтирали улицата за своя сметка, защото по думите им общината не подхваща никакви дейности. Подавали са сигнали до там със снимков материал и до кмета, само че досега няма никаква реакция. Когато завали дъжд или сняг по улицата не може да се минава нито с коли, нито пешком. Много мъчно идват до тук, коли за спешна помощ, пожарни или таксита.

От община Кюстендил споделиха, че са желали държавно и европейско финансиране, само че защото общия организационен проект за въпросната улица е признат тази година, кандидатстване за средства може да се чака едвам през 2023 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР