Недоволни собственици на имоти, за които предстои отчуждаване за кратко

...
Недоволни собственици на имоти, за които предстои отчуждаване за кратко
Коментари Харесай

Граждански протест блокира за кратко столичния бул. Ломско шосе


Недоволни притежатели на парцели, за които следва отчуждаване за малко затрудниха придвижването по бул. " Ломско шосе " в София Демонстрацията е проведена поради желанието на столична община да заплати за отчуждени парцели цена от 15 ст. за квадратен метър.

“Вълнува ни това, че такива цени, в случай че намерят някъде и откъм гърба на ливади предложих им да ни дадат парцели, само че не става, за всеки не става. Отсреща цялата права беше общинска, цялата е разпродадена на, само че не на 15 ст., а в този момент нас ни бутат на жълти стотинки “

Собствениците на парцели се отхвърлиха от авансово оповестената двучасова обсада, с цел да не затрудняват придвижването в столицата.

Според тях Столичната община прави национализация в XXI век.

Гражданите показват недоволството си поради планове да бъдат отчуждени парцелите им на стойност от 15 стотинки за квадратен метър.

„ С кмета Йорданка Фандъкова, пуснали сме писмо, след два месеца някъде ще ни одобряват. Аз мисля, че сме почти като едно време, както е бил Народният съд - без право на глас. Ще продължаваме, до момента в който някой от ръководещите се сети, че би трябвало да пристигна и да ни даде отговор “, сподели още Васил Цветанов.

На част от притежателите делата са минали в Административния съд, като той е удостоверил сумите, избрани от Столичната община без право на обжалване.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР