Недостатъчно количество въглероден диоксид в Европа, в комбинация с такива

...
Недостатъчно количество въглероден диоксид в Европа, в комбинация с такива
Коментари Харесай

Във Великобритания има бирена криза

Недостатъчно количество въглероден диоксид в Европа, в композиция с такива фактори като летните температури и Световното състезание по футбол, ограничи продажбите на бира и газирани питиета във Англия. Материал по тематиката разгласява The Times, като дефинира протичащото се за " бирена рецесия ", съобщи БГНЕС.
Според изданието, компанията Booker, която е един от най-големите снабдители на питиета за английските пъбове, заведения за хранене и магазини, е лимитирала продажбите до 10 каси бира, 5 със сайдер или отново толкоз с безалкохолни питиета на човек.
Причината за прекомерно странната обстановка е рядката композиция от фактори като изключително горещото за Острова време, прекомерно сполучливото показване на тима на Англия на Световното по футбол, както и дефицитът на въглероден диоксид в Северна Европа. Безцветният и без аромат газ се създава от фабрики, произвеждащи амоняк. В Европа бяха затворени за профилактика по едно и също време пет такива завода в северната част на континента.
Британската компания " Wetherspoon, която има съвсем хиляда пъба в Обединеното кралство и Ирландия, призна, че това " несъмнено се трансформира в проблем " и не изключи, че може да се наложи прекъсване на производството през седмицата.
От асоциацията на пъбовете и заведенията за хранене се оплакват, че липсва оперативна реакция от производителите на въглероден диоксид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР