Неделя. Етимологична справка за този ден показва, че това е

...
Неделя. Етимологична справка за този ден показва, че това е
Коментари Харесай

10 звезди, които са се появили на бял свят в неделя

Неделя . Етимологична информация за този ден демонстрира, че това е денят без работа. Според тълкуванието му от древноримски времена това е денят на Слънцето . Ярки и открояващи, такива които не оставят в сянка ли са хората родени на този ден? Преценете сами. 10-ма от известните родени в последния ден от седмицата.

Даниъл Радклиф
 Рекордно покачване на газа от 1 август 12 авг 2022 | Цената на газа скача с рекордните 60 %, откакто Комисията за енергийно и водно контролиране утвърди нарастването...
Актьорът неотдавна съобщи, че дефинитивно завършва с облика на „ Хари Потър” и няма да взе участие в нови филми от поредицата. Последната му роля е в „ Изгубеният свят “ със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм. На нюйоркската премиера кино лентата Даниел Радклиф се появи със своята дългогодишна другарка Ерин Дарк. Това бе първият път от съвсем осем години насам, когато 32-годишната звезда от „ Хари Потър “ и 37-годишната актриса стъпват дружно на аления килим.

Хали Бери

Тя е единствената е единствената афроамериканска, спечелила премията „ Оскар” за най-хубава актриса в основна роля. Годината е 2002, филмът „ Балът на чудовището”. От тогава кариерата и не е в необикновен напредък, самата Хали Бери в изявленията споделя, че е жертва на така наречен „ проклинание на Оскарите”.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР