Небахат Чехре е една от актрисите, от които могат да

...
Небахат Чехре е една от актрисите, от които могат да
Коментари Харесай

Неувяхваща: Валиде Султан слага в джоба си засукани красавици дори и на 76 г. СНИМКИ

Небахат Чехре е една от актрисите, от които могат да се учат освен по-младите ѝ колежки в Турция, само че и доста други актриси по целия свят.

Публиката се срещна с нея посредством ролята ѝ на Валиде Султан от "Великолепният век ". Наскоро тя показа първата си фешън сбирка, като би трябвало да признаем, че във всяка от облеклата, 76-годишната актриса наподобява зашеметяващо, написа Дарик.

Наскоро актрисата качи своя нова фотография в Instagram профила си, на която тя театралничи с кожен панталон. Под фотографията може да прочетете думи на удивление - както от стила на Небахат, по този начин и от метода, по който наподобява актрисата. Трябва наложително да се означи, че тя няма корекции, няма даже ботокс в лицето си, към който в този момент протягат ръка и 20-годишните. Признава, че тайната на хубостта и младостта ѝ са здравословното хранене, постоянните тренировки и турската баня.

Към момента Небахат Чехре е свободна, само че и подготвена за нова връзка. Зад гърба си има два развода след два брака - кой от кой по-емоционален и кондензиран с драма. Сега е подготвена да се обвърже, само че има строги условия към мъжа до себе си - той би трябвало да е извънреден човек във всяко отношение.


Наскоро гледахме актрисата в нов сериал, в който играе себе си. Преди време бе споделила пред публицисти, че би се съгласила на всяка стойностна роля, която ѝ бъде препоръчана. Освен това съобщи, че ѝ е писнало да играе функции на властни и груби дами.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР