Не знам колко буйстващи са депутатите на "Обединени патриоти", след

...
Не знам колко буйстващи са депутатите на "Обединени патриоти", след
Коментари Харесай

Според Марешки, Делян Добрев накарал Сидеров да напълни гащите


Не знам какъв брой буйстващи са депутатите на "Обединени патриоти ", откакто едно изявление на Делян Добрев ги накара да изпълнят гащите. Ние обаче не признаваме тюрлюгювечи като обединението на "Обединени патриоти ". Виждате реакцията на Волен Сидеров – "Воля " има доста повече поддръжка от всяка от партиите в "Обединени патриоти ". Това разяснява зам.-председателят на Народното събрание и „ Воля” Веселин Марешки в коментар за реакцията на Волен Сидеров по отношение на думи на Делян Добрев, че хипотетично математически "Атака " може да бъде сменена от "Воля ", в случай че националистите решат да се махнат от ръководещата коалиция. Марешки добави пред Нова телевизия, че "патриотите " са залезли. Лидерът на "Воля " обаче смята, че "Обединени патриоти " няма да се разпаднат, тъй като са се вкопчили във властта.
Аз съм единственият в Народното събрание, против който няма компромати. Това съобщи Марешки, добавяйки, че неговата партия също в никакъв случай не е крала.
Марешки отхвърли и, че употребява "Бентли ", което беше показано паркирало по погрешен метод на тротоара. Според него това е колаж и става въпрос за подправена вест, тъй като автомобилът от една година не бил изкарван от гаража.
Той, обаче, употребява тази вест, с цел да изясни пред Нова телевизия по какъв начин "Воля " в никакъв случай не е крала, а другите в Народното събрание сами взаимно се упреквали кой какъв брой откраднал. Марешки видя в това мотив да призове българите идващият път да гласоподават по-масово за него.
По обичаната си тематика "картел ", Марешки видя "огромна надценка " в цената на тока, тъй като от АЕЦ „ Козлодуй” електричеството излизало за стотинки. Лидерът на „ Воля” не посочи обаче какъв брой тъкмо коства мегаватчас от нуклеарната централа и каква тъкмо е надценката. Вместо това той прикани да не се източват "милиарди " от България в интерес на непознати компании, както било с ЧЕЗ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР