Не знам какво е настроението преди мача с ЦСКА. За

...
Не знам какво е настроението преди мача с ЦСКА. За
Коментари Харесай

Хубчев ще мисли за ЦСКА-Сф от понеделник, отрича за Табуата

" Не знам какво е настроението преди мача с ЦСКА. За него ще мислим от понеделник. Тези дербита постоянно се играят с цялостен заряд ", разяснява треньорът на Левски Петър Хубчев след измъчената домакинска победа над Локо Пд с 1:0.
" Хареса ми желанието на играчите. Страшно скъпи 3 точки. Аз постоянно съм казвал, че тези срещи са може би още по-важни. Всеки мач е значим и по тази причина сме мислили единствено за този. Видяхме някои недостатъци, няма какво да ги крием, само че пък желанието за победа бе налице. По-опасни са мачовете с други тимове. Моментната форма на отборите не играят никаква роля ", сподели още Хубчев и отхвърли, че Левски чака израелския национал Талеб Тауата.
" Този нито съм го чувал, нито съм го виждал. Същия въпрос може да ми зададете и за още 50 души. Моето най-голямо предпочитание е да вземем още хора скоро ", съобщи някогашният народен селекционер, който прекъсна контракта си с БФС, с цел да поведе " сините ".
" Доволен съм, че се борихме до самия край. Пресирахме, пресирахме и най-после стигнахме до гол. Радвам се, че вкарах пред нашите почитатели. През първото полувреме имахме няколко положителни обстановки, само че след почивката бяхме по-остри. Мисля, че към този момент свиквам към отбора. В предишния мач също вкарах и направих асистенция. Не виждам конкуренцията с Дени Алар като съревнование. Всеки има своите качества. Чувах много неща за мача с ЦСКА, само че ще усетя всичко идната седмица. Трябва да се опитаме да спечелим този дуел ", сподели голмайсторът Найджъл Робърта.
" Загубихме линията на отбраната, оставихме хора да се обръщат с лице към нашата врата, това изобщо не функционираше. След гола им се събудихме, пропуснахме чист гол и това е. Понякога върви, различен път искаш доста, само че не се получава и би трябвало да вложиш повече мощ, с цел да тръгнат нещата. Не знам дали просто нямахме ден, или пък момчетата не са ме разбрали още от началото. Има такива мачове, какво да се прави.
Трябва да търсим оправяне за дербито на Пловдив. В последните 15-20 минути кой тим имаше повече благоприятни условия? Това няма нищо общо с физическата подготовка. Не съм склонен, че не сме били добре с нея. Вече работим за мача с Ботев, желая да не помни този мач, желаеме да зарадваме нашите почитатели и съперникът да усети нашата мощ. Всичко е на терена в този мач. Бяхме в добра форма в последните 20-30 минути през днешния ден, само че дербито си е дерби, няма предимство ", сподели треньорът на Локо Пд Бруно Акрапович.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР