Не знаем кой ще спечели, но знаем кой ще управлява.

...
Не знаем кой ще спечели, но знаем кой ще управлява.
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Не знаем кой ще спечели, но знаем кой ще управлява

Не знаем кой ще завоюва, само че знаем кой ще ръководи. Ясно е кабинетът към кои партии ще бъде, без значение от това ли ГЕРБ или "Има подобен народ " ще завоюват. Това съобщи пред Нова политологът от "Тренд " Димитър Ганев.

"Виждаме лека ерозия при ГЕРБ и лек растеж в Има Такъв Народ. Важна е мобилизацията в последните дни на акцията ", разяснява политологът.

"Интригата е за четвъртото място - сред Движение за права и свободи и Демократична България ", разкри Ганев.

Електоратът на ГЕРБ е мощно мобилизиран, до момента в който при Има Такъв Народ нещата не стоят по този начин. За сметка на това, партията на Слави има външна страна, която може да се активизира при висока интензивност, заяви специалистът от "Тренд ".

Очакваме малко над 3 млн. гласоподаватели от чужбина. Движение за права и свободи имаше 20 000 гласа от Турция на предходните избори, малко е евентуално да се усилят с 5 пъти, сподели още той.

"Традиционно доверието в държавното управление и Народното събрание е с негативни стойности. Винаги, когато има служебно държавно управление, хората дават заем на доверие ", приключи Димитър Ганев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР