„Не заслужавахме да загубим. Ние бяхме в трудно положение заради

...
„Не заслужавахме да загубим. Ние бяхме в трудно положение заради
Коментари Харесай

Делио Роси: Ще говоря с ръководството за моята позиция в клуба

„ Не заслужавахме да загубим. Ние бяхме в мъчно състояние поради доста травми и наказни, и играхме с юноши. Успяхме да държим главата високо и не заслужавахме да загубим този мач в последната минута”, съобщи старши треньорът на Левски Делио Роси след края на дуела с ЦСКА, изгубен от „ сините” с 2:3.

„ Не, с нищо не ме изненадаха. Ние бяхме тези, които не трябваше да разрешаваме контраатаки в случай, че играем на нашия терен. Юношите демонстрираха това, което могат. Играха с готовност и себеразване, само че би трябвало още да порастват, не са готови”, сподели още Роси, а за мачовете с ЦСКА, разяснява:

„ В тези 6 мача не с мисля, че има защо да скърбя. Взимат се решения. В тези 6 дербита ЦСКА изрично не ни надигра.”

„ За да играем в Европа първо би трябвало да спечелим мястото си там. Днес,ако бяхме приключили наедно, това щеше да ни попречи. Ще приказвам с клуба за позицията ми”, показа Делио Роси.

„ Ние играхме в действителност. Имаше огромен възторг. Имаме 10-12 индивида осъдени и контузени. Играха с доста огромно предпочитание младите и юношите, само че нямат опит – не може да получим гол от контраофанзива в минутите преди края. Момчетата играха с възторг, само че към момента не са подготвени за това ниво”, сподели още Роси.

„ Не може да се разсъждава в дълъг интервал, би трябвало да мислим в къси интервали. Както виждате, в последно време ужасно доста неприятности ни се случват, имаме контузени играчи. Днес в последния момент отново по този начин са случи (визира контузията на Обертан – б.р.). Сега би трябвало да изиграем значим мач против Верея, с цел да се класираме за баража за Лига Европа”, разяснява италианският треньор.

„ Ние трябваше към този момент да сме се класирали по метода, по който играем. Заслужаваме да бъдем в Европа, доказахме го през днешния ден. Днес, в случай че бяхме приключили наедно, щяхме да го реализираме. Що се касае до моето оставане, ще седнем с президента и ще го обсъдим. Ще имам диалог с клуба. Аз не съм желал в никакъв случай да играем защитно. Ако за някого да се играе нападателно значи да се хвърлят доста хора в нахлуване и да се случи това, което стана през днешния ден, това не е футбол съгласно мен. Моето схващане за играта е да се играе уравновесено. Към това се стремя”, съобщи Делио Роси.

„ Вутов отвън групата? Не бива да мислим за това в дълъг интервал. Трябва да мислим подготовка за подготовка. Ето, че през днешния ден той получи проблем и нямаше по какъв начин да играе, а трябваше да е титуляр. Днес излязох с единствения вероятен състав, който имах на разположение”, приключи Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР