Не започна много слънчево този месец, а сме сигурни, че

...
Не започна много слънчево този месец, а сме сигурни, че
Коментари Харесай

7 идеи за стилно оцеляване в дъждовните дни

Не стартира доста слънчево този месец, а сме сигурни, че някои от вас са извадили даже зимните си якета през вчерашния ден. Да, не е изключително прелестно, изключително откакто летния ни към този момент нетърпеливо желае да бъде разходен. Сандалите също. Е, ще почакат още малко, тъй като юни напряко ни е март.
               

Това обаче няма да ни демотивира да покажем, че даже и в дъждовните дни можем да бъдем елегантни и. А и това е добър мотив да носим още малко обичания си тренчкот, по-спортната парка или ризата тип „ яке “. Същото се отнася и до елегантните или грубите боти, които пък можем да комбинираме с миди рокли. 
               

Времето е уместно и за обичаната ни композиция от пола и пуловер плюс кецове или гумени ботуши, тъй че има с какво да му се опрем на неприятното време, без да губим положителното си въодушевление. Добавяме и някакви цветни аксесоари, с цел да предизвикаме лятото и слънцето да се завърнат тъкмо толкоз мощно, колкото чакаме да бъдат през юни. А страхотни цветни находки откриваме, несъмнено, на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР