Не забравяйте, че поведението ви говори“, а огледалните неврони на

...
Не забравяйте, че поведението ви говори“, а огледалните неврони на
Коментари Харесай

Детето ви е малко огледало на вашето семейство

 Не забравяйте, че държанието ви „ приказва “, а огледалните неврони на вашето дете постоянно „ слушат “

Ново проучване, обвързвано с огледалните неврони, удостовери обстоятелството, че в случай че наблюдавате някой, който се занимава с избрана активност сега, значи у вас се задействат безусловно същите неврони, като у работещия човек. По този метод, просто оставайки настрани, вие сте в положение да почувствате и да изпитвате аналогични страсти.

И по този начин, нашите неврони отразяват тези на другите. С други думи, в случай че някой яде сладолед пред вас, неговите неврони създават характерен усет. Когато следим този човек, нашите неврони задействат аналогични чувства.

Представете си какъв би бил животът ни, в случай че можехме да се погледнем в огледалото и да променяме това, което виждаме в него. Може би това ще помогне на хората съществено да подобрят живота си и да трансформират личните си усещания.

Но защото не можем да създадем това, към момента имаме късмет да подобрим живота на децата си.

Това са дребни огледала, които отразяват държанието ни. Децата образно проектират облика на тези, които са пред тях. Ако желаете да видите своя наставнически облик, тогава просто погледнете живото огледало, което имате – вашето лично дете.

Добрата вест за е, че те могат да управляват държанието и страстите си, с цел да повлияят позитивно на децата си. Те ще могат да се усещат по-добре посредством вашите старания. И това е главната задача на всеки родител.

Ние се раждаме с тази дарба и мощно подвластен от нея. Като дете ние сме отражение на това, което виждаме в най-близките ни хора – в нашите родители. Най-важното е не какво споделят, а какво проектира техният мозък и надлежно каква информация ни предават.

Това може да бъде избавление за тези родители, чиито деца надалеч не са с най-приятния темперамент. Ето за какво е толкоз значимо да бъдем щастливи хора.

Основната задача на родителя е да се концентрира не върху проблемите на детето, а върху своите лични.

Много рекомендации на психолозите допускат този метод. Трябва да отделяте време за възпитанието на детето по същия метод като себе си. Все отново децата – това сте вие. Преди да е станало прекомерно късно, имате късмет да измененията мирогледа им, възприятията и доста други неща.

Важно е да бъдете правилни на себе си, тъй като като родител сте изправени пред огледало, което отразява всичко, което вършиме и чувствате. Веднага щом извършите избран акт или изпитате поредност от страсти, детето ви го улавя и го възпроизвежда независимо в живота си.

Огледалните неврони в никакъв случай не лъжат. Вашите мисли, усеща и държание ще бъдат отразени от децата.

Способността на огледалните неврони, която не можете да контролирате по никакъв метод, може да работи във ваша изгода. Или по-скоро за положителното на децата. В интернет можете да намерите доста видеоклипове, които удостоверяват работоспособността на тази техника. Може да се вдъхновите от тях и да започнете да предприемате съответни стъпки за създаване на благосъстоянието на децата си.

Не забравяйте, че държанието ви „ приказва “, а огледалните неврони на вашето дете постоянно „ слушат “.

econet

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по тематиката във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР