Не за първи път ще има тежка манипулация на вота

...
Не за първи път ще има тежка манипулация на вота
Коментари Харесай

Капка Панайотова: Пожизненият ТЕЛК е добро начало и капка в морето

„ Не за първи път ще има тежка операция на вота посредством мобилните урни, само че сега това става още по-впечатляващо, тъй като ще бъде урна с хартиени бюлетини. Със сигурност ще има доста претенденти за мобилна урна . “ Това съобщи пред БНР Капка Панайотова от Центъра за самостоятелен живот. Според нея неналичието на машина при гласоподаване по домовете е причина за изборна операция. 

Относно Капка Панайотова разяснява:

„ Това е по-скоро капка в морето, само че в никакъв случай не знаеш една капка в морето какво може да провокира . “

Според Панайотова две са заинтригуваните страни от обстановката сега – хора с трайни увреждания да не престават да се преосвидетелстват от време на време, въпреки че състоянието им няма по какъв начин да се подобри - това са  самите ТЕЛК-комисии и Национален осигурителен институт

Понякога при наново минаване на ТЕЛК без да има възстановяване на положението, излиза решение за по-нисък % изгубена продуктивност, а при изминал ТЕЛК могат да паднат под 50%, разясни Капка Панайотова в предаването „ Преди всички “.

Предложението да има доживотен ТЕЛК Панайотова дефинира като „ положително начало, само че доста надалеч от нужното, което би трябвало да се случи “.

Отменената самостоятелната оценка на потребностите е ключът към всичко, счита Капка Панайотова.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР