Не вярвам да се стигне до предсрочни избори заради Истанбулската

...
Не вярвам да се стигне до предсрочни избори заради Истанбулската
Коментари Харесай

Патриотите си играят картите по-добре от Реформаторския блок, призна Лукарски

Не имам вяра да се стигне до предварителни избори поради Истанбулската спогодба. Това сподели водачът на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски пред Би Ти Ви.

"Патриотите още веднъж ще изискат нещо в ръководството, което най-вероятно и ще получат. Те сносно си изиграват картите в обединението. Доста по-добре, в сравнение с ние в Реформаторския блок, подхождайки може би малко наивно и по-идеалистично ", изясни Лукарски.

Не сме водили диалози с НФСБ, с Валери Симеонов не сме обсъждали каквито и да били общи политически стъпки, безапелационен беше Лукарски. „ С него съм приказвал неведнъж в последно време, само че сме обсъждали единствено тематики, свързани с общото обитаване на постройката на ул. „ Раковски”, акцентира водачът на Съюз на демократичните сили. Имаме много добра връзка с Валери Симеонов, само че единствено на такова равнище, добави той.

Според него е необичайно, че партия, която постоянно е защитавала десни консервативни полезности, а точно ДСБ, няма позиция по конвенцията. "Очаквах да имат такава позиция, сходна с нашата, изключително във връзка с противоречивите текстове, свързани с така наречен разбиране „ обществен пол”, означи Лукарски.

Лидерът на Съюз на демократичните сили счита, че във вътрешнополитически проект има много тресчици за дялане и много неща, на които би трябвало да се обърне внимание и не вървят. Едно от нещата, за които не се приказва, е тоталният блокаж на еврофондовете, сподели Лукарски на въпрос по какъв начин се оправя кабинетът „ Борисов 3”.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР