Не всяко момиче може да накара половинката си да сподели

...
Не всяко момиче може да накара половинката си да сподели
Коментари Харесай

3 ползи от маските за лице

Не всяко момиче може да накара половинката си да показа с нея обичания си бюти обред, като го намаже с маска за лице, както го направи Джейн в „ Дръзки девойки “, само че пък това не пречи да го практикуваме малко по-често, въпреки и сами. Особено в този момент, когато даже не е належащо да чакаме за това уикенда и да се оправдаваме с липса на време, просто тъй като доста от нас работят у дома. Така че до момента в който си вършим обедна пауза, разглеждайки забавни публикации из мрежата, можем да поглезим кожата си... с маска. Още повече че с носенето на защитни маски, тя се нуждае от повече разчистване и поддържане, с цел да избегнем появяването на дребни пъпчици.

Факторът време

Знаем за изгодите от домашните маски, които можем да си забъркваме сами, само че има и задоволително подготвени артикули, които да прибавим към козметичния си рафт. Дали ще е хидратираща, надълбоко почистваща или озаряваща, въпреки всичко е добре да съобразим този избор с потребностите на кожата си. Обикновено след нанасяне на добре почистена кожа, продуктът се държи не повече от 15 – 20 минути върху нея преди да се отмие, а с комфортните sheet маски си спестяваме и от времето за нанасяне, и за отмиване. Още една „ загадка “ от корейките, която обожаваме и не стопираме да използваме най-малко един път седмично.



Balea маска за лице, разнообразни типове, като подарък получаваме в този момент при извършване на покупки в дрогерии  на декоративна козметика, грижа за лице и аксесоари за гримиране на стойност 25 лева Освен това можем да записваме онлайн касовия бон и да получим извънреден достъп до четири онлайн семинара на тематика „ Красота “ в границите на акцията Days of Beauty на. Водеща на семинарите ще бъде Глория Петкова и те ще се състоят на 7, 8, 14 и 15 ноември от 17 часа. На тях гримьорът Ива Денчева (на 7 и на 8 ноември), д-р Радина Денкова (на 14 ноември) и фризьорът Милен Иванов (на 15 ноември) ще споделят секрети за женската хубост и ще дават отговор на нашите въпроси.



Факторът релакс

Обикновено на доктрина знаем какъв брой благотворно въздействат на кожата ни, само че на процедура – постоянно забравяме да ги използваме (колко от вас са хвърляли съвсем цялостни опаковки с изминал период на годност). А маските за лице освен оферират резултати, които усъвършенстват цялостния външен тип на лицето ни, само че могат да бъдат и много лечебни. Когато към тях се прибавят ароматни етерични масла като мента и розмарин, маските могат да издигнат духа ни, като подтикват сетивата ни. Да, хубаво е да си крадем малко повече, когато можем да си създадем гореща вана, да си запалителен няколко свещи и да оставим магията на маската да работи. Едно прелестно преживяване, което освен ще отпусне мозъка и тялото ни, само че и ще ни обезпечи красива кожа.

Факторът поддържане

Маската за лице оказва помощ на всички други артикули за грижа за кожата да работят по-ефективно, тъй като доста добре почиства порите и отстранява мъртвите кожни кафези. Ако желаеме дневните и нощни кремове и серуми да се всмукват от кожата ни по-бързо и по-дълбоко, тогава маската за лице е наложителна. Чрез постоянното й потребление можем да си гарантирате, че тонизиращите, хидратиращите и защитаващи артикули ще бъдат доста по-ефективни, като ни обезпечат резултатите, които желаеме да реализираме доста по-бързо и елементарно.

С поддръжката на dm

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР