Не всичко е приключило, момичета! Не се отчайвайте поради факта,

...
Не всичко е приключило, момичета! Не се отчайвайте поради факта,
Коментари Харесай

5 от най-красивите железопътни маршрути в света

Не всичко е завършило, девойки! Не се отчайвайте заради обстоятелството, че не можете да пътувате свободно. Има способи да го извършите и от у дома. Вече има групи в обществените мрежи от вида на View from my window, в които потребителите споделят фотоси на това, което виждат от прозорците на домовете си, а също по този начин съществуват и виртуални пътешествия, и то с трен. Затова през днешния ден наша задача е да ви споделим къде можете да отидете с железопътния превоз, който, както знаете, е магичен, тъй като с помощта на него можем да забележим най-вече приказни пейзажи. 

Фламска железопътна линия, Норвегия 

Този маршрут е считан за един от най-красивите в света. Можете да видите страхотни водопади, ферми, заснежени планини, слънчеви и дъждовни пейзажи. Виртуално в Норвегия можете да се придвижите тук, само че преди да го извършите се настанете комфортно с леко одеялце подръка. 



Железопътна линия " Гейби ", Япония

Пътувайки по нея можете да усетите " усета " на японската провинция. Ще се насладите на дълги тунели, зашеметяващи мостове и страхотни планини. Може би е добре да си извършите авансово японски чай, с цел да усетите в действителност духа на Страната на изгряващото слънце. Нужен ви е просто един клик. 



" Бернина Експрес ", от Швейцария до Италия

Китни долини, алпийски ледници, величествени върхове, приказни крепости... Точно това съставлява маршрутът на " Бернина Експрес ", който е и железопътната линия с най-голяма надморска височина на континента. Нека да попътуваме виртуално...



Железопътна линия Белград - Бар

Известна е с това, че там е построен най-високият железопътен мост в Европа – този над Мала река. По пътя има 234 моста с обща дължина 14,6 км, като измежду тях е и най-високият на континента. Всичко, което ви е нужно, е един клик тук.



Ferrocarril Central Andino, Перу 

Това е една от най-живописните линии в света. Започва от пристанищния град Калао, пресича Лима и минава през най-високия железопътен тунел в света. Каквото и да кажем, няма да е задоволително, по тази причина дано просто обиколим Перу онлайн. 


 Три метода да си създадем празник за душата
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР