Не всички знаменитости се стремят стриктно да спазват правилата и

...
Не всички знаменитости се стремят стриктно да спазват правилата и
Коментари Харесай

Тези 9 известни личности имат криминално досие и някои от тях са прекарали доста време в ареста

Не всички звезди се стремят прецизно да съблюдават разпоредбите и публичните правила. Някои от тях нееднократно са нарушавали закона и даже са прекарали известно време зад решетките. Уил Смит



Преди години известният артист е упрекнат във физическа разпра, откакто един от участниците в багра остава съвсем кьорав.

Матю Бродерик



Той е виновен за гибелта на двама души. По време на отмора в Северна Ирландия артистът навлиза в насрещното и удря колата си челно в насрещно движещия се автомобил. Семейството на жертвите към момента не е предостатъчно, че Матю не е влезнал в пандиза.

Тим Алън



63-годишният артистът не всеки път е спазвал разпоредбите. Когато е единствено на 25 години, полицията разкрила в него кокаин, а 20 години по-късно той е заловен да кара в нетрезво положение.

Марк Уолбърг



Когато е на 16 години, той е упрекнат в опит за ликвидиране. Уолбърг атакува двама виетнамци със стик и съвсем ослепява единия от тях. Заради провинението той лежи в пандиза 45 дни.

Ник Пикард



Актьорът е задържан през 2012 година за шофиране под въздействието на алкохол.

Кийфър Съдърланд



Актьорът е задържан 4 пъти за едно и също нещо - шофиране в нетрезво положение. Последният път е през 2007 година, когато лежи 48 дни в пандиза.

Матю Макконъхи



През 1999 година служителите на реда, които идват в дома на Матю Макконъхи, са посрещнати от невероятна панорама - красивият артистът бил гол и заобиколен единствено от облак пушек от марихуана. Наложило се да заплати 50 $ санкция.

Стефани Прат



Преди години хубавицата е хваната да краде облекла на стойност 1300 $, а когато служителите на реда ревизират наличието на чантата й, откриват и марихуана и хероин. Звездата едвам се разминава със пандиза.

Крис Прат



Преди години красивият артист е упрекнат в владеене на опиати, откакто полицията открива в него марихуана. Резултатът е - година пробация.

Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР