Не всеки път имаме време да отделяме часове за почистването

...
Не всеки път имаме време да отделяме часове за почистването
Коментари Харесай

ТОВА е начинът да почистите кухнята си САМО за 5 минутки

Не всякога имаме време да отделяме часове за почистването на дома. А от време на време просто не ни се желае да ставаме негов плебей. И въпреки всичко, почистването на кухнята е от изключително значение, защото там съдържаме всичката храна, която консумираме. Ако нямате време и желаете да приключите бързо с почистването, ето 5 метода по какъв начин това е допустимо:

Почистете микровълновата с лимон
 Безотказни трикове за разчистване на кухнята Безотказни трикове за разчистване на кухнята
Мисля, че всички ще се съгласят, че най-хубавият метод за разчистване на кухнята е редовността. В края на краищата не всеки желае да прека...

Лимонът разгражда мазнините. И с цел да почистите микровълновата добре, без да се постанова да я търкате интензивно, сложете купа с вода в нея, като вътре поставите и резени лимон. Включете я за няколко минути, до момента в който водата не стартира да се изпарява. През това време лимонът частиците и етеричните масла от него и ще разтвори мазнините, които са в микровълновата. След това е нужно единствено леко да забършете с забрадка или парцал.

Почистете стъклените чаши с ориз

Петната от вино и сокове, които имат мощни оцветители, не са лесни за унищожаване. Но трикът с ориз обезпечено ще подейства при премахване на алените петна. Напълнете половината т чашата с топла вода, препарат за съдове и към 2 лъжици оцет. Допълнете със недопечен ориз и похлупете чашата с различен съд, с цел да може да разклатите. След разклащането разбъркайте с лъжица за към 2 мин. Измийте чашата както нормално и петната ще са в предишното. Ако към момента има диря от тях – повторете процедурата.

Почистете стомана с кокосово масло
 Учените разкриха кои са най-мръсните места в кухнята Учените разкриха кои са най-мръсните места в кухнята
Бактерии могат да бъдат открити във всяка кухня, само че някои области са изключително мръсни. Разберете къде се натрупват най -много бактерии в...

Всички стоманени съдове и предмети в кухнята ви могат да бъдат почистени благодарение на кокосовото масло. Втрийте малко количество от него в нечистите съдове или уреди посредством микрофибърна забрадка. Изплакнете и подсушете с чиста забрадка. Ще видите по какъв начин незабавно стоманата ще заблести.

Стерилизирайте дървени дъски в микровълновата

Дървените дъски се употребяват за рязане на всевъзможни артикули – от меса, плодове, зеленчуци и всевъзможни артикули, съдържащи бактерии. Те са чудесна среда за разпространяването им. Затова е нужна честа стерилизация на дъските. Как да го извършите? Просто е – поставете я в микровълновата за няколко минути и по-късно я изплакнете.
Освежете хладилника с кафе

Кафето де подейства на неприятните и мощните миризми в хладилника. Направете си „ дезодорант “ от кафе, като поставите чинийка смляно кафе на някой рафт в него. Най-добре там, където са по-ароматните артикули. Ако те са повече на брой, поставете няколко чинийки. По този метод кафето ще обезврежда и всмуква неприятната миризма.
С тези дребни трикчета ще постигнете по-бързо и елементарно комфорт и непорочност в кухнята!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР