Не виждаме основания за преждевременно прекратяване на дерогацията на руски

...
Не виждаме основания за преждевременно прекратяване на дерогацията на руски
Коментари Харесай

БСП: Няма да подкрепим управляващите за решение, което ще стовари високи цени на горивата върху българските граждани

„ Не виждаме учредения за прибързано преустановяване на дерогацията на съветски петрол. Българска социалистическа партия няма да поддържа ръководещите за проекта, който оферират и за решение, чиято цена ще би трябвало да платят българските жители – неизбежен скок на цените на горивата за крайния консуматор ”. Тази позиция обявиха водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и народните представители от социалистическата партия Атанас Зафиров, Драгомир Стойнев и Петър Кънев на среща със синдикалисти-нефтохимици през днешния ден.
Синдикалистите желаеха срещата, наблягайки пред представителите на Българска социалистическа партия терзанията си за активността на структуроопределящия бранш и загубата на работни места. По думите им няма по какъв начин прекратяването на дерогацията прибързано и смяната на доставките на нефт да не се отразят на цените на горивата за крайния консуматор.
Социалистите също показаха терзанията си от обстоятелството, че цените на горивата порастват и ще продължат да порастват, в резултат на решенията, които ръководещите взимат. „ Българска социалистическа партия е поредна в позицията си, която постоянно е съобразена с ползите на българската стопанска система, българското произвеждане и с хората ”, съобщи Драгомир Стойнев и напомни безапелационната отбрана на българския народен интерес при дебата за доставките на петрол и дерогация, отстоявани от Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова като вицепремиер и министър на стопанската система.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР