Не виждам лична вина в министрите. Не виждам вина например

...
Не виждам лична вина в министрите. Не виждам вина например
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки за оставките: Не виждам лична вина в министрите


Не виждам персонална виновност в министрите. Не виждам виновност да вземем за пример в министър Нанков – човек, който си схваща от работата. Всъщност когато непрестанно се сменят административни ръководители, няколко месеца по-късно администрацията просто не работи. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

,,Ако има отговорни хора за ремонта на пътя, те би трябвало да бъдат открити и осъдени. Но сигурно не го е ремонтирал нито Радев, нито Нанков, нито Московски'', сподели още той.

По думите му никой не отхвърля правото на премиера да изиска оставки.

,,Все отново най-нормалното нещо е неговите съратници да бъдат известени. Все отново искаш оставките на трима министри. Освен това хората не желаят смени и рокади, хората желаят да осъществим обещаните от нас ангажименти'', добави Джамбазки.

По отношение на ситуацията в днешна Европа зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация разгласи, че е невероятно да впишем милиони млади мъже от Афганистан и да ги създадем германци, да вземем за пример.

,,Днешната Европа не може да се оправи. Европейски Съюз е на кръстопът, той ще се промени. Сега милиони младежи от Африка желаят да си възвърнат изгубеното от времето на колониалните времена, по-специално от Франция и Белгия'', разяснява още Ангел Джамбазки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР