Не, този път няма да ви говорим за дънковата пола,

...
Не, този път няма да ви говорим за дънковата пола,
Коментари Харесай

От офиса до плажа - ето полата, която ще бъде хит това лято

Не, този път няма да ви приказваме за дънковата пола, която последните месеци стана тоталният хит измежду трендовете. Колкото по-топло става, толкоз повече ни се желае да олекотим облеклата, материите, формите. А полата е идеалният сурогат на дънките и панталоните, изключително когато желаеме да извадим женствеността си на показ. Този сезон обаче фешънистите ни провокират да бъдем по-смели и да заложим на новата must have пола за лятото, а точно мрежестата.

Оказва се, че тя може да бъде нашият съдружник за идващите месеци. Вече видяхме по какъв начин София Ричи я носи на плажа с бански и по принцип множеството биха избрали да я носят точно край брега на морето. Но има метод да стане част и от градския стайлинг, в случай че я комбинираме с бяла риза, топ или грациозен блейзър и токчета. Достатъчно е да сменим горната част и можем тотално да преобразим визията си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tiffany Hsu (@handinfire)

Но пък можем да кажем, че мрежестата пола е всичко това, което бихме желали за идните музикални фестивали, когато можем самоуверено да опитвам със стайлинга си, тъй като бохо изискан дрес кода от дълго време закупи нови
измерения, що се отнася до тези толкоз обичани летни събития.

С подобаващия топ тази пола се вписва в празненство стайлинга и за плажни празненства, и за бийч питейните заведения в сърцето на града. Така че можем да кажем изрично, че инвестицията в този модел си заслужава и сигурно ще е must have дрехата за идващите месеци, без значение дали ще я изберете в по-ярък цвят като алено или по-неутрален като черно.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

 
Sézane с фешън колаборация, която ни кара да мечтаем още повече за горещото лято

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg