Не спя добре! От седмици страдам от безсъние заради ситуацията

...
Не спя добре! От седмици страдам от безсъние заради ситуацията
Коментари Харесай

Голям смях: Норчето залива мрежата с „умни” мисли, не можела да спи, бясна е на коронавируса и на целия свят

" Не дремя добре! От седмици пострадвам от бодърствуване поради обстановката с ковид. Имам потребност от успокоение, а не го получавам ". С тези гневни слова изригна плеймейтката Нора Недкова, която претърпява стресови обстановки около изключителното състояние, видя HotArena.

" Политици, артикули и всички тези, които се възползват от слабостта ни сега, ще престанете ли да ни стресирате душевен всяка минута?! После казвате: " Запазете успокоение ". Как да запазим успокоение, като вие не ни оставяте нито ден, нито минута, нито секунда. Където и да погледна, всичко е злощастие, гибел и интрига. Аз съм на 26 години и нямам потребност от застраховка живот, ритуално бюро и медикаменти ", избухна блондиката, която е известна с това, че не икономисва нищо на никого.

Недкова признавa, че въпреки всичко е взела защитни ограничения и си поръчва от интернет маски и дезинфектанти.

" Имам потребност от успокоение! Искам да попитам за какво в този щаб няма един дипломиран психолог, който да поучава по какъв начин да поднасяте информацията на аудиторията. Дори не ми се мисли, по какъв начин се усещат възрастните хора. Всъщност умираме всички - и млади, и остарели. Умираме всякога, когато отнемaте nадеждите ни! Умираме, с цел да можете да ни управлявате по-лесно! Бясна съм! Бясна съм на всички! Но най-бясна съм на себе си, че тази нощ отново няма да мога да заспя ", продължи тирадата си плеймейтката.

Недкова непринудено си е наложила да стои у дома и не излиза на никое място - храна и лекарства си поръчва през телефона. Признава, че е очаквала в тези времена да успее да поспи, само че или някой непрекъснато й звъни и я разсънва, или се стресира прекомерно доста от новините и по цели нощи стои и разсъждава върху обстановката. Един от последните случаи, които същински я изнервили, бил, когато й предложили по телефона да си направи застраховка за живота. По нейни думи това безусловно я изкарало от релсите на спокойствието, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР