Не спираме да говорим за каспулен и многофункционален гардероб, за

...
Не спираме да говорим за каспулен и многофункционален гардероб, за
Коментари Харесай

Една практична комбинация, която ще се откроява тази зима

Не стопираме да приказваме за каспулен и многофункционален дрешник, с цел да имаме по-малко неща в него, само че задоволително практични и лесни за съчетание едно с друго. Вероятно, в случай че се пробвате да изграждате подобен (знаем, че от време на време не е толкоз елементарно, изключително когато изкушения дебнат отвсякъде), имате най-малко един черен чеп и чифт черни ботуши (независимо на ток или равни). Две неща, които ненапълно се опълчват, само че пък нееднократно сме виждали фешънистите да ги комбинират в един тоалет.

Точно както се появи неотдавна по улиците на Ню Йорк топмоделът Ирина Шейк. Тя носеше чеп, ботуши (тези, които припомнят на моделите за езда) и обемно бомбър яке. Спортният аспект на клина в композиция с безконечния изискан на конния спорт демонстрират, че тези неща, въпреки и с друга хармония, могат да вдъхват нов живот на стайлинга и да освежат зимния дрешник. Всъщност ботушите могат да са по-грубите байкър модели или пък за какво не и настоящите каубойски, тъй че може да импровизирате в тази тенденция. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

И макар че през работната седмица надали бихте отишли на среща по този начин, то в случай че би трябвало да отидете на подготовка от у дома, това е съвършеният метод да изглеждате спортно-елегантно. Освен това в комбиниране с обемен пуловер и блейзър или яке може да се трансформира в превъзходен тоалет за уикендите на открито.

Коженият блейзър е добър вид, както демонстрира и Камий Шариер, която към този тоалет прибавя още една класика, а точно бялата тениска. Толкова семпло, а толкоз изискан, нали. Независимо дали предпочитате спортната визия на Ирина Шейк, или по-елегантната на Камий, едно е несъмнено: комбинацията клин/ботуши ще бъде стилното изказване на зимния сезон.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Daria Kostromitina (@dashakos)

 
5 неща, които взимаме назаем от есенния дрешник на Дакота Джонсън

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР