Не спираме да го преследваме това щастие, нали? Всеки ден.

...
Не спираме да го преследваме това щастие, нали? Всеки ден.
Коментари Харесай

От любов към себе си: Най-после процедури без болка

Не стопираме да го преследваме това благополучие, нали? Всеки ден. И всеки ден се питаме какво не ни доближава, с цел да го реализираме. Да изглеждаме по-добре? Да работим мечтаната работа? Да имаме любящ и подкрепящ човек до себе си? Да пътуваме повече? Искаме всичко, само че постоянно пропущаме, че отговорът се крие в дребните неща, дребните достижения, които можем да извоюваме всекидневно и дребните стъпки, които извървяваме към себе си. Да, към себе си, тъй като всяка грижа за това да се усещаме добре в тялото си, да усещаме естетика с външния свят и хората, с които се обкръжаваме, е от извънредно значение. Точно тази грижа ще ни води там, където няма да търсим щастието, тъй като ще го откриваме в себе си. Всеки ден.

Сега, когато към този момент се любуваме на все по-топлите милувки на пролетта, пеперудите в стомаха са повече, а желанието да изглеждаме добре нараства. Захвърлили пластовете облекла и зимни аксесоари, сме подготвени да блестим под слънцето с по-хубава и свежа кожа, желаеме да усещаме тялото си леко и плътно и да препускаме през динамичните дни здрави и тонизирани. И срещата ни с INDIBA се случи тъкмо в точния момент за това.
 19 апр 2022 | Доклад на НЗОК във връзка с проверка на Столичната здравна каса откри редица нарушавания на проверяващите...
Това е една невероятна технология от ново потомство, която възвръща кожата, косата и тялото, с която можем да се усещаме в страхотна форма – освен извън, само че и от вътрешната страна. През 1985 година (като изследванията стартират още през 1983-а) испанската компания INDIBA S.A. основава първия клетъчен рекуператор (Cell Recuperator) с интернационален патент, чиято функционалност е да подтиква клетките да възстановят своята първична конструкция, което надлежно покачва тяхната функционалност. Благодарение на патентованата Proionic® система от INDIBA – една от най-търсените технологии в региона на естетиката –възстановяването на жизнеността на тъканите е изцяло възможнo. Какво тъкмо съставлява обаче самата технология?



С помощта на електрод се ползва елекрически ток със характерна периодичност - 448 kHz. И тя е тъкмо толкоз, тъй като обезпечава стимулиране на междуклетъчния йонен продан, усъвършенства снабдяването на тъканите с хранителни субстанции и О2 и подкрепя дренирането. Специалистите от компанията са потвърдили, че при 448 kHz се реализират изключителни резултати , без да се покачва прекомерно доста температурата в третираните тъкани. Освен това тази характерна периодичност задейства пролиферацията на стволовите кафези, а лечението със стволови кафези е бъдещето на медицината. И знаете ли кое е най-хубавото е? Че е изцяло безболезнена. Точно противоположното, процедурата (дали ще е на разположение, коса или тяло) е приятна, като че ли сме на СПА терапия. Освен това е единствената, която може да бъде прилагана преди, по време и след излагане на слънце.

С един уред INDIBA Deep Beauty могат да се ползват разнообразни процедури - за уплътняване и стягане на кожата, тонизиране, ремоделиране, регенерация, ревитализация, оксигенация, хидратация, подмладяване и доста други. Освен със лични протоколи, които обгръщат всички процедури, предлагани във всеки актуален козметичен център, INDIBA Deep Beauty разполага и с така наречен експертни протоколи при менопауза, за детоксикация и специфични антиейджинг протоколи за лице и тяло. Така с помощта на технологията можем да преборим проблеми като бръчки и фини линии по лицето, торбички под очите, двойна брадичка, да третираме шията и деколтето (много значима част от тялото, която постоянно пренебрегваме), дланите и стъпалата също.



Можем обаче да се погрижим и за тялото , в случай че желаеме да повдигнем гърдите, да преборим другия вид целулит, да стегнем кожата, като могат да се третират обособени зони – стомах, седалище, бедра, ръце. И можем да ви уверим, че резултатът стартира да бъде забележим още след първата процедура. INDIBA може да се ползва при съществуване на железни импланти и онкологични болести, което е общоприетоо противопоказание за радиочестотна процедура. Освен всичко друго терапиите нямат биологична цена т.е. те са неаблативни, което значи, че не са мъчителни, не ни би трябвало време за възстановяне и непрекъснати поддържащи процедури.

Но нещото, което извънредно доста харесваме в INDIBA е, че с изключение на за външността ни, се грижи и за превъзмогване на умората и напрежението, които натрупваме в себе си всекидневно и за разлика от другите апарати в бранша на хубостта, чиято методология работи само и единствено, чисто естетически, тя въздейства и на това, което се случва вътре в нас. Защото, както споделя Терант Бари (корпоративен разказвач) по време на INDIBA - Global Sales Meeting 2022 единствено преди месец в Барселона, при резултат от проучване на тематика „ Какво всеки човек желае, какво в действителност, в действителност желае - кое е съкровеното му желание”, най-често срещаният отговор е „ Да пребивавам добър живот”. Затова и мотото на INDIBA e Revitalizing Lives , и ни връща към тези простички и съкровени стремежи, като това да изглеждаме и да се усещаме добре.



С поддръжката на INDIBA

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР