Не сме удовлетворени от ниската активност, благодарим на всички, които

...
Не сме удовлетворени от ниската активност, благодарим на всички, които
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Чакаме съдържанието на новите партии

Не сме задоволени от ниската интензивност, благодарим на всички, които излязоха да гласоподават. Партиите на смяната направиха сериозен отлив на гласове. Всички би трябвало да помислим какви дейности ще предприемем в Народното събрание.

Това разяснява Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия в първи коментар на изборните резултати пред Българска национална телевизия.

Хубаво е да забележим и наличието на новите политически лица, тъй като до момента виждахме единствено обвивката. Ние от Българска социалистическа партия сме подготвени с стратегия и политики. Диалогични сме и ще подадем ръка. Чакаме да забележим и окончателните резултати, само че към този момент Българска социалистическа партия резервира своят резултат, сподели още Стойнев.

На база политики, по какъв начин те виждат проблемите на българските жители може да има разговор с партиите в Народното събрание, разяснява социалистът. Според него, в случай че ще се прави държавно управление за една година- то ще е спешно, за две години - би трябвало да е програмно, в случай че ще има структурни промени би трябвало да имаме стабилно държавно управление.

Ако се почне още веднъж някой с 65 депутата тръгне да прави държавно управление, няма по какъв начин да стане. Ако в този момент се случи същото, за нас няма да има кабинет, заключи Стойнев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР