Не сме сигурни колко струва доверието, но личното ни трябва

...
Не сме сигурни колко струва доверието, но личното ни трябва
Коментари Харесай

Синди Лин – „личната приятелка“ на Барак Обама и две десетилетия в охолство

Не сме сигурни какъв брой коства доверието, само че персоналното ни би трябвало да бъде доста скъпо, извънредно скъпо и съвсем недостижимо. Колкото по-евтино го продавате, толкоз по-лесно ще бъдете смазани от най-големите вероятни манипулатори в света. Точно затова желаеме да насочим вниманието към Синди Лин. По пътя ще разберем, че тя има доста имена, дори повече от доста, само че ще запазим това като публично.

През 2015 година госпожица Лин се среща с състезател на Вашингтон Редскинс и негов сътрудник. Нищо не е било оркестрирано или най-малко по този начин ще твърди Синди, само че откакто водят дребни диалози за спорт, дамата споделя, че може да е на 30 години, само че е една от най-богатите азиатки, които са срещани на територията на Съединени американски щати и даже сега води договаряния, с цел да закупи мажоритарен дял от тим в НБА.

Разбираме, че спортистите в никакъв случай не са се хвалили като най-интелигентните хора на света, не желаеме да наскърбяваме никого, само че дано не забравяме, че IQ-то на Мохамед Али е под 90, в случай че имаме вяра на главните източници. След тази среща, двамата, запазили анонимност, декларират, че са решили да влагат, тъй като времето на всеки спортист е лимитирано, а спортът продължава да се радва на по-сериозни триумфи, затова това е доста добра опция. Може да звучи необичайно и даже обидно за мнозина, само че американското поверие напоследък демонстрира, че всеки азиатец е състоятелен, изключително в случай че се намира в шоурума на Porsche и преглежда кой тъкмо модел има намерение да закупи.

След няколко седмици е преведена сериозна сума и това е последният случай, в който някой от тях двамата съумява да види Синди. Ако се чудите за какво легендата постоянно припомня, че в Америка парите порастват по дърветата, това е едно доста положително доказателство. Истинската идентичност на тази дама е Сяу Им Чеа. През последните две десетилетия, нейното главно занятие е машинация и в тази сфера е тъкмо толкоз добра, колкото самият Пикасо. Спорно е да приказваме кой от тях е съумял да нарисува по-голям шедьовър. Едно е несъмнено, Синди има повече Ferrari-та от Пикасо. Впрочем има цяла сбирка от лъскави коли, някои направени по поръчка. С какво се занимава? По-принцип споделя една огромна неистина задоволително безапелационно и чака рибите да дойдат с всичките си спестявания, колкото се може по-бързо. В дейния си интервал е съумяла да открадне няколко самоличности, а по-късно да повлече още доста други в своята финансова пирамида.

 California Redesigned Their Licenses for

Макар и да има доста лица, дамата от Малайзия обича най-често да се показва като внучка на първия министър-председател на Сингапур и да не забравяме, доста близка другарка с Барак Обама. Не може да си визиите какъв брой елементарно и бързо съумява да откри хора, които на драго сърце ще влагат в нигерийски нефт и несъмнено спорт. Нито един цент не е отпътувал като инвестиция, само че пък дамата закупува по-луксозен живот, прави си пластична интервенция, има първокласни чанти и бижута, а стилът разрешава да се открият и доста други, които да пожелаят същото. И тъкмо тук идва изключително занимателният миг.

През 2019 година е наказана и даже се признава за отговорна, тъй като е хваната с подправена брошура – тази на съквартирантката ѝ, до момента в който карала с превишена скорост. За всичко това получава присъда от 51 месеца. По-важното е, че даже съдът не може да разгадае коя тъкмо е подсъдимата. Тq декларира, че е на 66 години, действително се оказва, че е на 59, само че споделя друга възраст, тъй като в откраднатите си документи е на посочената. След това се преглеждат и всички потърпевши от финансовата машинация.

 Biometrics Considered For National Identity Card

Приказката стартира през 2004 година с обвиняване за кражба на автомобил и самоличността на хазяина ѝ. Явно Синди решила да си тръгне с неговото BMW, когато договорът изминал. През 2011 година е задържана, откакто написа чек за 350 000 $, който няма покритие на името на Клаудия Лий, с цел да купи пръстен с диаманд, който залага за 100 000 $. Една година по-късно се показва за Тереза Чеа, взимайки самоличността на своята съквартирантка. С името Синди Тран отваря банкова сметка и изтегля цялата застраховка живот на друга персона.

След това продава двете коли на съквартирантката, с цел да закупи своя лична. През 2012 година отпътува в Северна Вирджиния и доста скоро нейната нова съквартирантка стартира да натрупа дълг на кредитни карти, които в никакъв случай не е взимала. Интересното е, че данъчните я погват за облага от казино, която не е получавала, а санкциите за превишена скорост са спомагателен бонус. Горката по този начин и не схванала, че живее с дявола под един покрив. Едва през 2016 година пострадалата съквартирантка съумява да се свърже с полицията и да види фотография за превишена скорост, в която да разпознае съквартирантката си зад кормилото в чисто ново Porsche. Най-накрая почнала да разплита безумната мрежа от истории. По това време измамничката към този момент е натрупала съществено благосъстояние.

През 2015 година се среща с Алън Перез – началник готвач в един от най-скъпите заведения за хранене в Хюстън. Синди привличала вниманието на локалните с помощта на умението да нервира хората и да ги кара да полудяват от гняв, тъй като кара алено Ferrari с регистрационни номера от Калифорния. Двамата се срещат, а доста скоро стават сътрудници, като готвачът заплаща безусловно всичко. Синди кара Перез да я последва в Лос Анджелис, като му изяснява, че употребява доста самоличности, тъй като работи за Централно разузнавателно управление на САЩ. Когато „ агентката “ си потегля, той има дълг от 250 000 $. Човекът със сигурна работа и кариера афишира фалит и живее при родителите си, само че най-малко се е повозил на Ferrari. Някъде по същото време Синди стартира да приказва за специфичен фонд в Сингапур, като същият е премахнат от следите на Гугъл за спомагателна сигурност.

 Obama Delivers His Plan To Improve Confidence in Technology

Докато кани гостите вкъщи си, някои могат да зърнат големи букети, подписани от хора като Барак Обама, затова не е мъчно да се повярва на приказката, въпреки всичко всичко е пред очите им. Синди идва всеки ден с друг автомобил, живее в апартамент, чийто наем е към 14 000 $ на месец. Среща се със заможни хора и от всеки съумява да вземе колкото се може повече пари. Дори асистентът на губернатора във Вирджиния ще даде сумата от 300 000 $, с цел да влага в нигерийски нефт. Показва документи, с които показва съществени облаги и още доста други измислени триумфи. Друга занимателна жертва е Лорънс Джоунс, който работи като треньор по бокс.

Той получава чисто ново Porsche от нея и по-късно е заслепен, че би трябвало да отвори свое лично студио. Кошмарът потегля след първокласната кола. Треньорът слуша мистерии по отношение на нейният дядо – министърът на Сингапур, който починал в самолетна злополука, откакто терористи отвличат частния му аероплан. Една година след запознанството им, Лий Куан Ю в действителност умира, само че вкъщи си, без никакви вредители към себе си. Лорънс гледа погребението със фамилията си, Синди не е там. И най-големият триумф е заблудата на Централно разузнавателно управление на САЩ офице, който по остарял табиет прави инспекция. Вижда разликите в самоличността, само че това не му пречи.

Като квалифициран сътрудник на разследващо ръководство, неговото умозаключение е, че най-вероятно новата другарка прави това, с цел да не бъде обект на ползи. Присъдата от няколко години за сметка на две десетилетия разточителен живот несъмнено си заслужава, само че това ни води и до идващия по-голям въпрос: какво в действителност не е наред с американците?

   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР