Не случайно Владиславово се слави като квартала, чийто жители полагат

...
Не случайно Владиславово се слави като квартала, чийто жители полагат
Коментари Харесай

Вход за пример в Кайсиева градина грейна с уникална коледна украса

Не инцидентно " Владиславово " се слави като квартала, чийто поданици поставят големи старания за облагородяване на крайблоковите пространства. Почти целогодишно към доста жилищни входове в региона жителите сами поддържат прелестни градинки, а ентусиазмът е подсилен и насърчен от Община Варна и районното кметство.

Този път обаче, жилищен вход в " Кайсиева градина " може да бъде посочен за образец, откакто засия с неповторима коледна декорация.
Красива елха, летящи еленчета, светеща беседка, притеглят вниманието на минувачите и ги карат да се спрат и ухилен.

По всяка възможност старанието на хората, които са се погрижили да основат празнично въодушевление, няма да остане неусетно, ако вземат участие в акцията на Община Варна за най-атрактивна коледна декорация.

Както медията ни осведоми, Община Варна афишира начало на обичайна акция за най-красива коледна декорация на социална или жилищна постройка, фасади, тераси, дворове, междублокови пространства, търговски пространства.

Всеки, който желае да показа своето чувство за коледна естетика, може да изпрати фотоси или къси видеа на празнична декорация на имейл: [email protected], като уточни име, телефон за връзка и прецизен адрес.

Кадрите ще бъдат оповестени в страницата " Да украсим Варна за Коледа " във Facebook, а създателите, събрали най-вече реакции, ще получат награди. Кампанията ще продължи до 06.01.2022 г. в това число, след което ще бъдат оповестени спечелилите.

Класацията е разграничена в следните категории, в които всеки може да взе участие:

• Украса на общи пространства в многоетажна благосъстоятелност - входове, стълбища, етажи;

• Украса на социална сграда;

• Украса на търговски помещения;

• Украса на домове;
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР