Не си правя ПР на гърба на войната, както разните

...
Не си правя ПР на гърба на войната, както разните
Коментари Харесай

Не си правя ПР на гърба на войната, както разните Мирчевци и Козили

Не си върша ПР на гърба на войната, както разните Мирчевци и Козили. Това написа Кристиян Шкварек в отговор на коментар в профила му, че е „ проруски отпадък “.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Здравейте господин Славов.

Като „ проруски отпадък “ през март 2022-ра, месец след началото на нашествието и до момента в който Киев още беше под блокада, дружно с членовете на Младежкия Консервативен Клуб наех и натоварих огромен бус с лекарства. Карах, дружно с различен член на клуба ни – Георги Добриянов, над 20 часа до бежански лагер на украинската граница. Оставихме медикаментите и назад качихме 7 бежанци – 4 дами и 3 деца, едно от които бебе под годинка, след което ги докарахме до България. Първо до София, а след няколко дни отново наехме буса да ги закараме дефинитивно в Несебър. Платихме за всичко от джоба си, а самата история и фотосите от нея категорично избрах да не обявявам или разгласявам, до този миг 2 години по-късно, за

да не си върша ПР на гърба на войната, както разните Мирчевци и Козили тогава се изреждаха да вършат всекидневно

В идващите месеци на всички места в медийните си участия настоявах да вършим същото на държавно равнище, като докараме оптимален брой бежанци от Украйна, които да се опитаме да задържим за непрекъснато тук, за което бях псуван от хиляди русофили всекидневно. Включително тук на страницата си, където не преставам да се карам с най-малко половината хора, които са я последвали, поради антируските си позиции през годините.

Та, поради коментара Ви ми стана забавно – Вие, като не-„ проруски отпадък “ какъв брой тъкмо украинци докарахте и настанихте в България?

Не запитвам какъв брой корици с украинското знаме си сложихте на профила или какъв брой души като мен громяхте и клеветяхте във Facebook през тези 2 години, а на какъв брой действителни украинци помогнахте и по какъв начин.

Благодаря авансово.

ПС: И във Вътрешна македонска революционна организация не съм членувал в никакъв случай, само че дано останем на другата тематика.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР