Не се усеща по температурите, но вече е септември. Някои

...
Не се усеща по температурите, но вече е септември. Някои
Коментари Харесай

5 причини да не тъгуваме по лятото

Не се усеща по температурите, само че към този момент е септември. Някои от нас се възползват от последния късмет да отидат на море, а други... други чакаме с неспокойствие да захладнее . И то не просто с цел да извадим от забвение обичаните пуловери или да отидем на шопинг за нов есенен дрешник. Есента е магично време, последният изблик на цветове, преди земята да притихне в бяло. Ето 5 аргументи да не тъгуваме за лятото, а да посрещнем есента

Хелоуин



Може и да не е български, само че и той като Св. Валентин е просто мотив да честваме . Да се забавляваме, да си създадем красиви мемоари и да прекараме време с значимите за нас хора. В очакване на Хелоуин украсявам вкъщи с тиквени фенери и възнамерявам костюма си. Имам традиция с едни приятелки – събираме се всяка година на 31 октомври на празненство с преспиване. Гледаме страшни филми и похапваме храна в звук с духа на празника. Очакването и планирането на това годишно събиране ни изпълва с въодушевление през целия месец .  

Топли питиета



Сезонът на айскафетата е към края си. Оттук нататък ни чакат: греяно вино, лате с усет на тиква и канела, парещ шоколад и благоуханен чай . Не единствено това ще стопля сетивата ни обаче, тъй като незабавно в листата се подреждат още и печените кестени, захаросаните ябълки, ябълковите щрудели и топлата крем чорба, които основават несравним домакински уют. 

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР