Не се пропускат тежкотоварни камиони. Пътуващите за Северна Македония ще

...
Не се пропускат тежкотоварни камиони. Пътуващите за Северна Македония ще
Коментари Харесай

Движението на леки автомобили през ГКПП Златарево“ вече е отворено

Не се пропущат тежкотоварни камиони. Пътуващите за Северна Македония ще бъдат пренасочвани към прилежащите гранични пунктове - „ Станке Лисичково " и „ Гюешево ". В късния следобяд през вчерашния ден пожар изпепели административната постройка на Златарево.

Сигналът за пожара е подаден към 17.00 часа, като на място са изпратени два автомобила на пожарна сигурност. Огънят бързо е обхванал цялата постройка, която към този момент компрометирана.
основен комисар Светлан Кичиков, шеф на Групово дело „ Гранична полиция “: Пожарът е зародил в резултат на късо съединяване в табло, намиращо се в тази административна постройка. Към 17 ч. в региона е валял пороен дъжд и допускаме, че в самото табло е проникнала вода. Започнали са незабавно дейности по гасене на самото табло, само че пожарът се е увеличен доста бързо.
Няма потърпевши хора, само че са породени материални вреди, включително и документи.
Георги Александров - заместник-директор на Агенция Митници: Загуби на данни няма. Митниците от дълго време са в електронна среда.
От македонска страна са показали схващане и също пренасочват придвижването на тежкотоварни коли към други пунктове.

 Пожар на Граничен контролно-пропусквателен пункт Пожар на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Златарево ", пунктът е затворен за 24 часа
Пожар избухна малко след 17 ч в постройката на митницата на граничния пункт "Златарево ". Няма потърпевши хора. Спряно е придвижването на коли и в двет...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР