„Не се мисли, импровизира се, действа се на пожар. Заповедта

...
„Не се мисли, импровизира се, действа се на пожар. Заповедта
Коментари Харесай

Михаил Екимджиев: Заповедта за „зелените коридори“ е дискриминационна

Не се мисли, импровизира се, работи се на пожар . Заповедта на министъра на опазването на здравето за "зелените коридори " за извършване на покупки от възрастни хора е дискриминационна. Тя повдига и ред въпроси, измежду които е и този – има ли право министърът да издава такава заповед. От чисто официална позиция е и подозрително дали е юридически издържана “. Коментарът направи пред БНР юристът Михаил Екимджиев.

Той акцентира, че „ в случай че министърът не прояви здрав разсъдък и не я промени до часове, ще създадем нужното да я апелираме и да търсим от него отговорност за този тормоз и за тези недомислици “.

Адвокат Екимджиев добави, че са проспани златни месеци, в които да се приготви неизбежният втори пик на заболяването. „ Тези хора би трябвало да бъдат съдени до дупка, тъй като с пропиляното време и безхаберието си унищожават живота на доста хора и доста хора умират не поради неприятно лекуване, а поради организационни пропуски... Тотален неуспех на нашите ръководещи в този интервал “, безапелационен е той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР