Не се дава равен шанс на всички студенти, които се

...
Не се дава равен шанс на всички студенти, които се
Коментари Харесай

Олга Манчева: Българите са страхотни туристи

Не се дава еднакъв късмет на всички студенти, които се образоват в компетентност Туризъм. От 4 години нямаме държавна поръчка в специалността . Това съобщи пред БНР Олга Манчева, учител в катедра „ Туризъм “ към Стопанския факултет на Великотърновския университет.
Манчева управлява учебен план, в който младежи откриват непознати и забавни места и забележителности у нас .

Фотопътеводителят „ Опознай България с нас “ цели да се покаже капацитетът на вътрешния туризъм .

Олга Манчева разяснява, че съществуването на туристически запаси не допуска безусловно туристически интерес и би трябвало да се стремим към продаваем и конкурентноспособен туристически артикул.

Защото туристите стават все по-капризни , пътуват от ден на ден, освен на един континент. Това към този момент е обвързвано с другите генерации. Те могат да съпоставят и стартират да желаят повече и повече. Ние не можем да бъдем статични. Нещо, което през вчерашния ден е вървяло, през днешния ден към този момент не  е толкоз настоящо. “

Според Олга Манчева „ имаме доста повече за проявление от това, което се вижда “ и би трябвало да се подчертава върху доста повече обекти.

„ Не може една къща на Петко Славейков в Търново да съществува, да бъде сносно обгрижвана от музея и в това време да няма гости . “

Българите са страхотни туристи , стига да намерим правилния метод към тях, посочи преподавателят.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР