Не съществуват безопасни наркотици, това е казал руският президент Владимир

...
Не съществуват безопасни наркотици, това е казал руският президент Владимир
Коментари Харесай

Владимир Путин: Няма безопасни наркотици

Не съществуват безвредни опиати, това е споделил съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи РИА Новости.

Днес президентът е провел в Москва заседание на Съвета за национална сигурност, отдадено на казуса. По думите му използването на опиати не е била безвредна.

"Някои споделят, че по този начин наречените леки опиати (марихуана, смеси на тютюн с упойващи субстанции и други) са по-безвредни от никотина и алкохола. Това обаче е неистина и тя би трябвало да се изобличава ", е декларирал той.

Путин също е показал: По отношение на опиатите тяхната приложимост и думите, че някои от тях са надали не са били потребни ние би трябвало да приказваме намерено и в случай че се наложи, твърдо и безкомпромисно.

"Проблемът с използването и разпространяването на упойващите субстанции визира освен нашата страна. Той е предизвикателство за целия свят ", е коментирал стопанинът на Кремъл.

Президентът на Руската федерация е показал още, че през първата половина на 2020 година контрабандата на опиати субстанции в страната му е спаднала с към 30 %.

"Това е станало допустимо с помощта на спирането на връзките сред страните поради международната пандемия от коронавирусната инфекцията. Когато ние, а и други страни, отворихме границите, търговците на тиха гибел възобновиха опитите си да продават опиати ", е споделил още той.

Руският Наказателен кодекс не разрешава даже придобиването на опиати за персонална приложимост. Предвидените присъди варират от санкция до най-много две години отнемане от независимост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР