Не само в рамките на един петък, а в продължение

...
Не само в рамките на един петък, а в продължение
Коментари Харесай

В онлайн магазина на Vivacom Всеки ден е петък до края на ноември


Не единствено в границите на един петък, а в продължение на цели две седмици през ноември, ще даде опция на потребителите да закупят смарт устройства с до 200 лева отстъпка в онлайн магазина си:. В акцията „ Всеки ден е петък до края на ноември ", която ще се организира от 17 до 30 ноември 2021 година, са включени над 150 софтуерни продукта.

Ето и някои от най-популярните артикули, предлагани в границите на акцията:



Този портативен компютър разполага с 15.6-инчов Nano Edge екран с Full HD резолюция и съответствие към корпуса 83%. Компактните му размери (36.02 x 23.49 x 1.99 см.) го вършат леснопреносим и съвършен както за работа, по този начин и за развлечение в придвижване. Процесорът му еIntel Core i3-1005G1. Сред останалите екстри на модела са: MicroSD Card читател, HDMI порт, смесен аудио жак, както и Type-C USB 3.2 порт. Лаптопът се предлага в черен цвят.



С 200 лева отстъпка в границите на компанията може да бъде закупен Huawei Mate XS. Той притегля вниманието със сгъваемия си OLED екран, който за секунди го трансформира в пълностоен таблет.  В разгънато състояние екранът е с диагонал 8 инча, до момента в който в сгънато остава наличен 6.6-инчов екран. Телефонът е основан на чипсет Kirin 990 5G, разполага с четворна задна камера с 40MP главен датчик, която се употребява и за селфита, а батерията му е с потенциал 4500 mAh.



В рамките на какпанията „ Всеки ден е петък до края на ноември " клиентите, търсещи нов смарт телефон, могат да закупят на промоционална цена и второто потомство Razr със сгъваем екран на Motorola. Устройството е извънредно украшение със своя сгъваем 6.2-инчов OLED екран с резолюция 2142 x 876 пиксела. Основната му задна камера е 48 MP, а предната – 20 MP. Разполага с батерия с потенциал 2800 mAh и 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 765G 5G процесор. Моделът поддържа 5G мобилни мрежи и е част от продължаващото да се обогатява портфолио от съвместими 5G устройства на оператора, даващи достъп до цялостния потенциал на неговата национална мрежа от пето потомство, която е най-голямата в страната с покритие в над 200 обитаеми места и курорта.



За феновете на умните джаджи телекомът предлага с отстъпка новото потомство Galaxy Smart Watch Active. Смарт часовникът разполага с 1.4-инчов екран с Gorilla Glass DX+ покритие и се грижи за здравето на своя собственик, като следи равнището на стрес, пулса и кръвното му налягане, както и  качеството на неговия сън. Устройството е подсигурено с процесор Exynos 9110, с помощта на който може да ръководи снимането през смарт телефон, слушането на музика и даже да превежда, когато сте в чужбина. Часовникът е екипиран и с 340 mAh батерия с безжично зареждане, която го прави благонадежден асистент в всекидневието на всеки деен човек.



Това е моден електрически скутер, който дocтигa мaĸcимaлнa cĸopocт oт 25 ĸм./ч. и изминaвa дo 25 ĸм. с едно зареждане на бaтepията. Разполага с 10-инчoви нaдyвaeми гyми, както и с предна и задна диcĸoва cпиpaчĸи. Има 3.5-инчов LED екран, през който могат да се трансформират всички настройки и да се прави избор всред един от четирите режима на ръководство. Електрическият скутер има мобилно приложение за iOS и Android устройства. Моделът тежи едвам 15,5 кг., a рaмĸaтa му e изpaбoтeнa oт магнезиева сплав.

*Най-голямо покритие на 5G мрежа след съпоставяне по обществено налична информация към 16.08.2021 година за 5G покритието на операторите по брой обитаеми места и курорти. 5G мрежата е налична за всички сегашни и бъдещи клиенти с мобилни абонаментни проекти и съвместими устройства. Повече информация на vivacom.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР