не само основа изключителна модна къща, но също така създаде

...
не само основа изключителна модна къща, но също така създаде
Коментари Харесай

Chanel представя своите емблематични парфюми в изложба

не единствено основа изключителна фешън къща, само че също по този начин сътвори свят от извънредни и първокласни аромати, които направиха марката още по-уникална. След емблематичния Chanel No. 5 стилната къща има още доста аромати, които улавят страстта и духа на времето и развиват усета и чувствителността на хората към класните парфюми.

Пътешествие през света на ароматите дава обещание да бъде идната галерия, която ще се организира в Париж в края на декември. Тя ще бъде ситуирана в  - нов павилион за краткотрайни изложения, открит след реконструкцията на известния Grand Palais.
 Сблъсъци и митинги против мобилизацията 26 септ 2022 | Над 100 протестиращи бяха арестувани по време на анти-правителствен митинг в Махачкала, Дагестан, заяви правозащитната...
 
               

За самата галерия от Chanel дават обещание да е „ сетивно странствуване ”. Посетителите ще бъдат поканени „ да открият аромати, тяхното ентусиазъм и разбъркване с мода и изкуство, постоянно с нотка на минимализъм и изисканост ”.

Експерти, запалянковци и начинаещи са добре пристигнали на това пътешестване, което е „ освен просветително, само че на първо място стимулиращо, прочувствено и вълнуващо: спомените и персоналните усеща водят този богат маршрут, който ни съпровожда, с цел да открием света на Chanel, тясно обвързван с изкуството на парфюмерията ”

 
               

Le Grand Numero de Chanel / от 15 декември 2022 година до 9 януари 2023 година в Grand Palais Éphémère/ ще бъде неповторима опция да се запознаете с именитите и емблематични аромати на Chanel в града, откъдето стартира всичко.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР