Не само диетолозите, но и лекарите говорят за лимоновата вода.

...
Не само диетолозите, но и лекарите говорят за лимоновата вода.
Коментари Харесай

Девет причини да започнете да пиете лимонова вода още днес

Не единствено диетолозите, само че и лекарите приказват за лимоновата вода. Всички към този момент знаят за преимуществата на тази елементарна композиция и доста заведения за хранене оферират лимонова вода вместо елементарна. Ако към момента не стартирате деня си с чаша от тази напитка, първо разберете всичко за свойствата ѝ и по-късно си купете сочни лимони.
Отслабване
Лимоните съдържат полифенолни антиоксиданти, които могат да ви оказват помощ да отслабнете. Тези, които желаят да отслабнат, елементарно смъкват непотребните килограми като употребяват лимонова вода. Пиенето на доста вода с лимон просто ви оказва помощ да се чувствате сити и ще ви защищити от преяждане.
Воден баланс
 8 скъпи приложения на ЛИМОНА 8 скъпи приложения на ЛИМОНА
Натуралният антиоксидант, или добре познатият ни лимон, се употребява за лекуване на разнообразни проблеми от антични времена. Лимонът съдържа...
Експертите споделят, че прибавянето на малко лимонен сок към водата ще ви кара да пиете още вода. Така водният баланс се поддържа на нужното равнище. За възрастен са задоволителни 2-3 литра вода дневно.
Витамин С
Лимонът е скъп източник на витамин С, който е антиоксидант, оказва помощ да се понижи рискът от развиване на сърдечно-съдови болести. Един лимон съдържа 90% от дневната доза потребен витамин, тъй че постоянното пиянство на вода с свеж сок ще достави нужното количество витамин.
Красива кожа
Всеки знае, че равнището на хидратация на кожата незабавно се отразява на външния й тип. Ако желаете да видите твърда, гладка кожа, пийте доста вода и витамин С. Лимонената вода ще помогне за премахването на токсините, ще подтиква производството на колаген и еластин.
 Поставете лимон до леглото си и ще се изненадате на измененията Поставете лимон до леглото си и ще се изненадате на измененията
Много е написано за това какъв брой са потребни лимоните, поради високото им наличие на витамин С. Вярвате или не, само че слагането им в чай,...
Добър метаболизъм
Изпийте чаша топла лимонова вода заран на гладно, с цел да проработи храносмилателната система. Лимонът не играе съществена роля в този развой, само че ще помогне да се усили количеството течност, което пиете денем.
Свеж мирис
Лимонът интензивно и бързо обезврежда неприятните миризми, заради което се включва в доста почистващи артикули. Също по този начин подтиква производството на слюнка, което облекчава сухотата в устата.
Намаляване на риска от камъни в бъбреците
 Почистете и освежете дома си с лимон Почистете и освежете дома си с лимон
Лимонът е оня плод, който като се изключи че участва на трапезата ни заради високото си наличие на витамин Ц, съумява и да се оправи с почис...
Камъните в бъбреците са калциеви отлагания, а лимонената киселина ще понижи риска от появяването им. Смесите половин чаша лимонен сок със същото количество вода.
Чудесно въодушевление
Ароматът на лимон бързо намалява равнищата на хормона на напрежението и усъвършенства настроението. Може би сте забелязали, че доста артикули за ароматерапия безусловно съдържат етерично масло от лимон. Неговият сок съдържа калий, неналичието на който въздейства отрицателно на настроението на индивида.
Коригирайте киселинно-алкалния баланс
Човек боледува по-рядко, в случай че средата му е алкална. В кисела среда заболяванията се развиват по-лесно и по-бързо. След като водата с лимон се погълне, плодовите частици се метаболизират и създават алкален резултат. 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР