Не само че вече можем да кажем, че официално е

...
Не само че вече можем да кажем, че официално е
Коментари Харесай

17 страхотни летни шопинг находки от първите намаления в Massimo Dutti

Не единствено че към този момент можем да кажем, че публично е лято, само че и момичешките ни сърца започнаха да пърхат, тъй като първите понижения по магазините към този момент са факт. А тези в сме сигурни, че и вие като нас, с неспокойствие сте очаквали. Точно преди да стартират летните отпуски, можем да възобновим с нещо ново и красиво дрешника си и ние към този момент знаем какво ще сложим в багажа си. Започваме с по-класически неща като бяла риза, ярък панталон и блуза на райе, които знаем, че можем елементарно да комбинираме с всичко и са облекла, които нормално носим най-често. Затова всяка инвестиция в тях е изцяло оправдана.

Но няма по какъв начин да не се изкушим с настоящите и това лято цветни ризи, нормално са в oversize контур, които могат да се носят и в града, и на плажа с обичания бански. Избрахме модел в оранжево, тъй като е един от най-модерните цветове в последно време. или пола в миди размер и в хубав пъстър принт е другото нещо, с което бихме освежили стайлинга си за идващите месеци. Но пък и дългите едноцветните рокли, които са вид „ нощница “ също няма по какъв начин да не привлекат вниманието ни, тъй като има много мотиви, на които могат да бъдат показани през идващите месеци.
 Светият синод призна Църквата на Северна Македония 21 юни 2022 | Светият синод на Българската православна черква - Българска патриаршия (БПЦ-БП) одобри решение по отношение на...
При обувките залитаме повече към сандалите в неутрални тонове, които постоянно наподобяват елегантно и могат да се носят с съвсем всичко останало в летния. И приключваме с обичаните ни чанти от мрежа или рафия, които резервират водещо място измежду трендовете за следващо лято. Може би тъй като даже в града ни носят чувство за море и безвремие.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР