Не съм си мислела, че някога ще прочета текст с

...
Не съм си мислела, че някога ще прочета текст с
Коментари Харесай

Най-важните неща, които всяка жена трябва да направи преди 40

Не съм си мислела, че в миналото ще прочета текст с сходно заглавие даже, а не щеш ли в този момент пиша подобен.:) Този месец навърших 36, което е по-близо до 40, в сравнение с до 30. Междувременно ми попадна в Интернет лист с 15 неща, които всяка жена би трябвало да направи, преди да навърши 40. Ето го с някои промени съгласно моите визии, а вие не се колебайте да допълвате.

Преди да навърши 40, всяка жена би трябвало да... 

Да направи внезапен завой в кариерата си най-малко един път

При мен това съответства с интервала на майчинството. Не се върнах на остарялата си работа, която беше в огромна компания, вместо това започнах да пиша. Редактирането и писането са тясно свързани с образованието ми, само че истината е, че до 30-ата си година някак ги пренебрегвах. Може би не съм имала мотив и опция да се занимавам, само че пък опциите идват постоянно в точния момент.

Да е финансово самостоятелна

Отживелица са времената, в които мъжът би трябвало да устоя финансово дамата. Е, настоящ е този тренд в избрани среди, само че истината е, че е доста нездравословен. Дори и да живеете с мъж, с брак или без брак, и той да се грижи за вас, убеждавам ви, ще се чувствате в пъти по-добре, в случай че не сте подвластни от никого. За задачата би трябвало доста работа или просто да превърнете това, което обичате да вършиме, в своя работа. Дерзайте!

Да преследва фантазиите си

Никога не се отхвърляйте от фантазиите си, девойки! Заради който и да било. Ако го извършите поради мъж, след време е доста евентуално да го обвинявате. Ако го извършите поради децата си, какъв образец ще им дадете? Ако решите, че е по-добре някоя ваша фантазия да си остане единствено на стадий концепция или план, то дано това да не е саможертва.

Да се научи да се усеща добре в кожата си

Не можем всички да сме като фотошопнати, не сме и към този момент на 21. Имаме си своите дребни и по-големи недостатъци, само че какво от това? Аз да вземем за пример имам другарка, която е леко пухкава, но винаги съумява безусловно да свети със жанр и наличие. Красотата е лъчение, което идва от вътрешната страна. Открийте своето и му се радвайте!

Да откри идея, която да поддържа

Дарителството не се показва единствено във финансови средства. Можете да дарите също време, познания и умения там, където има нужда от тях. Потърсете из обществените мрежи нещо, на което можете да се посветите. След време ще бъдете задоволени, когато видите от напъните си.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР