Не съм направил нищо изключително, заяви 77-годишният Дела ФлораИталианският бизнесмен

...
Не съм направил нищо изключително, заяви 77-годишният Дела ФлораИталианският бизнесмен
Коментари Харесай

Италиански бизнесмен раздаде великденски бонуси по 1500 евро за бензин на служителите си

Не съм направил нищо извънредно, съобщи 77-годишният Дела Флора

Италианският предприемач Сиро каузи Флора подари по 1500 евро на всеки от чиновниците на компанията си „ Металурджика Ленянезе” поради поскъпналия бензин.

Според в.”Република” работодателят решил да направи този великденски подарък, „ с цел да даде знак и на други предприемачи”, и с цел да компенсира служащите за нарасналите цени на горивата и силата след началото на войната в Украйна, предава.

„ Не съм направил нищо извънредно. Почувствах се длъжен да допринеса за задоволяването на потребностите не фамилиите на моите служители”, споделил 77-годишният Дела Флора.

Той е притежател на компания от сферата на металургията и промишлеността му заема повърхност от 35 хил.кв.м. В нея работят 42 души. Дела Флора желае и други индустриалци да последват образеца му в Италия.

Според индустриалеца, който се занимава с продажби на стомана, през предходната година компанията му имала положителни облаги. „ Сега обаче сметките за сила нарастнаха и за мен, а да не приказваме за чиновниците ми. Малко повече пари в края на месеца във фиша за заплатата ще дойдат добре за всекиго”, споделил предприемачът

Сиро каузи Флора, който в този момент е на 77 година, работи откогато е 14-годишен. Той желае да работи до 88-годишната си възраст. Казва, че цялостен живот е правил всичко самичък, работил е като общ служащ, водач, счетоводител. След това си купил дребен склад, а след това развил промишлеността си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР