Не са редки случаите, в които известни личности биват тормозени

...
Не са редки случаите, в които известни личности биват тормозени
Коментари Харесай

Когато гневен готвач нападне с нож в ръка дома на Бенедикт Къмбърбач

Не са редки случаите, в които известни персони биват унизени и нападани от почитатели, които прекрачват границата на разумното поведение.
 Бенедикт Къмбърбач и шегата му по време на Saturday Night Live за шамара на Уил Смит
И Бенедикт Къмбърбач се пошегува с Уил Смит

Поредното положително попадение

Така да вземем за пример постоянно се случва да нахълтват в домовете на холивудски артисти. Но това, което са претърпели Бенедикт Къмбърбач и фамилията му, е нещо наистина стряскащо.

Според BBC, готвач на име Джак Бисъл се е появил пред дома на артиста с нож за риба в ръка, като е отправял закани към актьора и фамилията му. Недоволството му е достигнало и до такава степен да се изплюе върху интеркома, подложен пред дома на Къмбърбач в Лондон.

" Знам, че си се преместил тук, нека изгори ", са били част от думите на Бисъл. След това обаче е липсващ преди полицията да се появи. С помощта на ДНК, снета от интеркома пред дома на артиста, полицията е съумяла да го намери и задържи.
 Снимка 566756

Към момента не е ясно какво е предизвикало гнева на готвача, само че източници, близки до Бенедикт Къмбърбач, споделят пред Daily Mail, че той и фамилията му са доста изплашени от случилото се. Те даже се опасяват, че Джак Бисъл още веднъж може да предприеме нещо.

Ето за какво съдът е работил бързо и с изключение на санкцията от 250 паунда, на готвача му е наложена ограничаваща заповед за период от три години, в които той няма право да се приближава нито до Къмбърбач, нито до фамилията му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР