Не приемам предложението за помощ от страна на руското посолство

...
Не приемам предложението за помощ от страна на руското посолство
Коментари Харесай

Юлия Скрипал не иска помощ от Русия, моли братовчедка си да не я търси

Не одобрявам предлагането за помощ от страна на съветското посолство в Лондон. Това съобщи Юлия Скрипал, щерка на отровения някогашен съветски разузнавач Сергей Скрипал, в особено изказване, публикувано в медиите и представено от Reuters.
" Имам опция да споделям с другари и със фамилията си и съм наясно с препоръчаната от Русия помощ. В момента не искам тази помощ, само че в случай че трансформира мнението си, зная по какъв начин да се свържа с съветското посолство ", споделя Юлия. И прибавя изрично по адрес на братовчедка Виктория, че ѝ благодари за загрижеността, само че я моли да не я посещава и да не пробва да контактува с нея. Именно Виктория изрази мнение, че семейство Скрипал не стоят по своя воля във Англия.
Припомняме, че съветското посолство към този момент публично се оплака, че на негови чиновници не е разрешено да се видят с Юлия. След думите ѝ в този момент, руснаците още веднъж упорстват да се видят с нея и със Сергей Скрипал, като категорично споделят, че " обстановката наподобява по-скоро на наложително задържане (бел. ред. - на Юлия) ".
Според казаното в изказването, самият Скрипал към момента е в тежко положение. Самата Юлия още страда от " резултата на нервнопаралитичния газ ", употребен против нея. Тя споделя и, че към момента не се усеща физически и душевен подготвена да излезе онлайн пред медии.
Преди три дни Юлия Скрипал излезе от болница, само че по-късно беше скрита от английските управляващи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР