“Не преговаряме с ВМРО. Не знам защо това се тиражира

...
“Не преговаряме с ВМРО. Не знам защо това се тиражира
Коментари Харесай

Виолета Комитова от Български възход: Няма да се коалираме с ВМРО

“Не преговаряме с Вътрешна македонска революционна организация. Не знам за какво това се тиражира в общественото пространство. На 14 февруари ние се регистрирахме като партия „ Български напредък “ за независима явяване на изборите “. Това разгласи в ефира на Euronews Bulgaria Виолета Комитова, зам.-председател на „ Български напредък “. Тя въпреки всичко заявява, че групировката е отворена към разговор с всички български жители и с цивилен организации. „ Затова идната седмица всеки ден от 10:30 каним в офиса на партията цивилен и професионални организации да беседваме по най-важните им проблеми “, заяви Комитова.

Тя е уверена, че „ Български напредък “ ще влезе в идващия парламент. „ Очертахме се като партия на разговора, партия не на конфронтазия, не на алените линии и дори някои ни нарекоха партия-балансьор. Защо има потребност от такава партия в българския парламент? Всеки ден виждахме кавги, пререкания, противодействия, които доведоха до още по-голяма неустановеност и политическа рецесия в нашето общество “, сподели Комитова.

Според нея най-важните въпроси са инфлацията и то най-много при питателните артикули и сигурността - енергийна, национална, обществена и сигурност по границите.

Вижте още във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР