Не победата им обаче, а фукнята на Наталия Кобилкина, че

...
Не победата им обаче, а фукнята на Наталия Кобилкина, че
Коментари Харесай

Ето по колко пъти на ден прави секс два пъти разведената Кобилкина

Не успеха им обаче, а фукнята на Наталия Кобилкина, че прави секс по два пъти дневно и може да се похвали с 700 сладости моменти за една година, се трансформира в най-коментираната тематика измежду феновете, видя Hotnews.bg. Въпрос единствено секс ли прави вместо да готви от страна на началник Виктор Ангелов отприщи признанието на видната сексоложка, която обаче има два развода зад тила си. Устата рускиня му изясни, че вместо да се върти към печката, избира да се върти в леглото.

" Ще ми трябват няколко години да доближи това число 700 пъти ", пресметка зрителка. " Затова и двамата и мъже я зарязаха, тъй като е огромната богиня! Тя е на правилото,не ме гледай какво върша,а ме слушай какво приказвам ", иронизира я почитател на кулинарното предаване.
Реклама

Сред звездите блеснаха Пеньо Гатевски - Гатьо и Коцето Калки, които готвиха дружно. Калки даже опита месо за първи път от повече от 20 години, с цел да е сигурен, че е приготвено чудесно. Добрата работа в екип на звездите значи, че ще продължат да готвят за началник Виктор Ангелов в цялостен състав и идната седмица.
Реклама
Новите попълнения от топ готвачи при дамите - опитната сладкарка Стефани и надъханата за победа Лидия заредиха съотборничките си с сила и дружно победиха в седмичното предизвикателство. Така дамите си извоюваха седмица в първокласната спалня, а мъжете ще бъдат лишени от всевъзможни улеснения. Новите попълнения при Сините - опитните готвачи Станислав и Сарамандов впечатлиха началник Ангелов с уменията си, само че не съумяха да оказват помощ на мъжете да завоюват. Напрежението в тима на дамите се повишава с всеки минал ден и слабото им показване против Златните беше причина за експлоадиране на същинска война в спалнята. Шеф Ангелов изгони от кухнята пет от дамите от аления тим - Стефани, Чимидова, Царина, Полина и Камелия. Този неуспех се оказа сериозен удар по самочувствието на способната Чимидова. Тя обаче не получи номинация от тима си, а за мястото си в Кухнята на Ада ще се борят опитната Никол и занимание готвачката Камелия, които позволиха съществени неточности.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР