Не питайте никого кое е правилно и кое не, съветват

...
Не питайте никого кое е правилно и кое не, съветват
Коментари Харесай

Не питайте никого кое е правилно и кое не

Не питайте никого кое е вярно и кое не, поучават психолози.  Животът е опит, в който би трябвало да разберете кое е вярно и кое не. Всички сме неповторими.

 

Никога не питайте никого кое е вярно и кое не.

Понякога може би ще сгрешите, само че това ще даде подобаващия опит, от който незабавно ще се възползвате. Всяко деяние води до неотложен резултат. Просто бъдете нащрек и гледайте. Зрял човек е този, който се е самонаблюдавал и е разкрил кое е вярно и кое не е за него; кое е положително и кое неприятно.

И с помощта на обстоятелството, че той самичък ще го откри, има огромен престиж: даже и целият свят да каже нещо друго, нищо няма да се промени за него. Има личен опит, от който да черпи, и това е задоволително.

Ако е мрачно – просто нещо блокира светлината, допълват психолози. Тъмнината няма източник. Може ли всичко, което кара сърцето да трепти, да се побере там.

Започвате да се оплаквате, че всичко не е наред с вас, че би трябвало да чакате по-светли времена. Да, единствено че светлината не е за това да се появява и по-късно да изчезва. Това е доста елементарно за схващане, можете да се обърнете към физиката – тъмнината няма източници. Ако е мрачно, нещо просто блокира светлината. Ще го разберете, като ритнете с крайник, не се катерете, несъмнено – и вижте по какъв начин контурите на всичко в близост стават малко по-лъчезарни и светли.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР