Не отговарят на истината думите на министър-председателя Кирил Петков, че

...
Не отговарят на истината думите на министър-председателя Кирил Петков, че
Коментари Харесай

Петков лъжел за интерконектора с Гърция, заяви Борисов

Не дават отговор на истината думите на министър-председателя Кирил Петков, че държавното управление на ГЕРБ бездействало 12 години по строителството на газопровода с Гърция , който следва да вкара в страната ни азерско синьо гориво на много по-ниски от съветските цени. В това бе безапелационен на конференция водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Една неистина, когато се повтори няколко пъти, става истина. Това е още от хитлеристка Германия, Гьобелс. С цялото ми почитание към господин Петков желая да му припомня, думите му, че от 12 години не се строило нищо по гръцката връзка. Аз споделям, че от 1300 години, още 30 и 40 и 50 от тях не е строено, с изключение при нас ", сподели той.

" Строителството на връзката е почнало още през 2019 година при държавното управление на Бойко Борисов. Първата копка - 22 май 2019 година. Досега това прави ли 12 години? Дори по трънския курс не го прави ", възмутено-ироничен бе някогашният министър председател, който употребява и снимков материал за поддръжка на обстоятелствата, изложени от него. " Има ги и в Google фотосите ни с Ципрас. И никой не го е изрязал. Защото в случай че бях резнал Ципрас... "

Борисов уточни още - точно поради напъните на ГЕРБ за стремително строителство на така наречен " Балкански поток " България не е застрашена да остане без газ. " Да похваля Петков, че сподели, че с помощта на тръбата и Сърбия, Унгария, Австрия и България, са предпазени и имат голямо количество газ. Ние последни ще пострадаме. Последна ще изстине България. "
 Хидротестовете на интерконектора Гърция-България са на финалната права
Хидротестовете на интерконектора Гърция-България са на финалната права

Общият дял на изпълнени хидротестове доближава 2/3 от цялата дължина на трасето
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР