Не очаквам никаква промяна в резултата от показанията на Бойко

...
Не очаквам никаква промяна в резултата от показанията на Бойко
Коментари Харесай

Адв. Людмил Рангелов: Не очаквам промяна след показанията на Борисов, Арнаудова и Горанов

Не чакам никаква смяна в резултата от показанията на Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов, тъй като в действителност най-вероятно те ще повторят това, което към този момент са споделили пред проверяващите служители на реда. Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " юрист Людмил Рангелов:

" Тази линия на развиване на досъдебното произвеждане ще бъде затворена с тези разпити и по този път няма да се стигне към някакви нови доказателства, които да оказват помощ на прокуратурата да им повдигне обвиняване ".

" Искането на прокуратурата за разпит на господин Божков посредством видеоконферентна връзка беше едно насила искане от огромния напън, който оказаха със своите изказвания редица експерти, тъй като първоначално прокуратурата твърдеше, че не може да бъде осъществен подобен разпит ", добави още юрист Рангелов:

" Едва когато стана ясно, че подобен разпит е изцяло вероятен, тогава и прокуратурите задейства механизмите за приемане на единодушие от отсрещната страна и от господин Божков. Другото значимо изискване, с изключение на неговото предпочитание, е законодателството на Дубай да разрешава разпити по видеоконферетна връзка. Моето мнение е, че разрешава, тъй като цивилизационните стандарти на Дубай в това отношение са същите каквито са и на западния свят ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР