Не очаквам да видя Слави Трифонов като депутат. Това заяви

...
Не очаквам да видя Слави Трифонов като депутат. Това заяви
Коментари Харесай

Проф. Коларова: Не очаквам да видя Слави Трифонов като депутат

Не чакам да видя Слави Трифонов като народен представител. Това съобщи в предаването политологът проф. доктор Румяна Коларова. " Разбира се, той може да ме изненада, само че аз не чакам да видя това. Все отново той може да се появи в Народното събрание като лице на своята парламентарна група ", разяснява Коларова.
Тя означи, че силата на Слави Трифонов е в загатна от тези всеобщи концерти навън, при които той е събирал голяма аудитория. " При сегашните условия съм уверена, че това няма по какъв начин да стане, а това би било най-адекватната предизборна акция за него ", сподели Румяна Коларова.
" От шоуто на Слави Трифонов знаем, че той е извънредно изобретателен и доста акуратен, когато създава своите рекламни тактики и модели ", уточни проф. Коларова. Университетският учител предизвести обаче, че всички нови партии претърпяват рецесии, когато влязат в Народното събрание, като даде образец с Волен Сидеров и неговите две първи парламентарни групи, които просто не са издържали в Народното събрание.
По думите на проф. Коларова ограниченията, които българското държавно управление подхваща във връзка с COVID-19, не се разграничават от това, което се прави в цяла Европа. " България работи по общоприети модели на реакция, на финансиране, на организация. Разбира се, съгласно своите запаси. Аз не чакам държавното управление да прибегне до някакви неповторими български решения. По-скоро мисля, че се следва това, което се прави във всички останали европейски страни ", означи проф. Коларова.

" Ако не беше рецесията с, президентът Тръмп нямаше да има никакви проблеми за своето преизбиране ", сподели политологът. Тя изясни, че първият и най-важният въпрос, който гласоподавателите в Съединени американски щати са отчели по време на екзитполовете, е бил обвързван с тематиката за стопанската система на страната. Според Коларова сигурно въпросът с ковид и това по какъв начин федералните управляващи реагират на потребностите на хората, са изиграли основна роля при вота за Доналд Тръмп или Джо Байдън.
Как резултатът от американските президентски избори ще се отрази на България - целия диалог с проф. доктор Румяна Коларова гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР