Не обичам подлите женски номера, но понякога отмъстителката в мен

...
Не обичам подлите женски номера, но понякога отмъстителката в мен
Коментари Харесай

Направихме го докато приятелката му беше в съседната стая – имах да ѝ връщам

Не обичам подлите женски номера, само че от време на време отмъстителката в мен се надига и несъмнено тогава никой не би трябвало да ми е пред очите. Както пееше Преслава – „ Лудата пристигна “! Последният път когато безусловно ми падна пердето беше предишното лято, до момента в който с мои близки приятелки бяхме решили да отидем на ваучър на яхта. Яхтата обикаляше към Созопол, а предприемачът, на който принадлежеше беше много прочут софийски бизнесмен.

Виж още: Интелигентна и зряла: Елена подаде ръка на Валерия, ще бъде ли обаче призната

Естествено ние облякохме най-красивите си рокли, повикахме си такси от хотела и се качихме към седем часа на прелестната яхта. Имаше и много известни лица там, само че нашата компания несъмнено беше от най-готините мацки. Тогава обаче внезапно я видях. Ще я нарека Ивон и единствено ще кажа, че въпросното момиче участваше в „ Ергенът “, само че няма да посочвам в кой сезон. С Ивон имахме остаряла омраза. Още като студентки, които се движеха в кръга на богати мъже и неприятни момчета не се обичахме доста, само че в никакъв случай няма да не помни по какъв начин тя ми открадна най-голямата обич. Бяхме в първи курс, когато бях безумно влюбена в момче от моя град и той постоянно идваше да ме вижда в София. При едно от визитите му ги срещнах, тъй като се бяхме озовали в общо заведение.

Виж още: Гореща и супер сексапилна: 18-годишната щерка на Хайди Клум захвърли облеклата

След няколко месеца обаче изведнъж видях общи техни фотоси в неговия инстаграм, а той спря да ми подвига телефона. От тогава си споделих, че по всяко време през целия ми живот, в случай че ми се отдаде опция ще й го върна. Е, очевидно моментът беше настъпил, тъй като тя беше не с какъв да е на яхтата, а с най-горещия ерген в София сега. Казах си, че това е моят късмет. С нея естествено си разменихме няколко злобни погледа, само че нищо повече. Изчаках да слезем на първокласното пристанище и да отидем във вилата, която домакинът беше резервивал за нас. Точно на брега на морето със страховит басейн и безпределно дълъг бар.

Започнах да виждам въпросния красавец и да му се усмихвам, а видях, че и той ме видя. След като тя отиде да си приказва с други хора на празненството се приближих до него и му прошепнах на ухо, че май малко скучае. Той се смути, а аз му споделих, че в случай че желае да се позабавлява няма да имам нищо срещу. След което се отдалечих и го оставих да се наслаждения на полуголото ми тяло в тясната ми и транспарантна рокля. Не след дълго получих известие в Инстаграм. Как беше намерил профила ми не знам, само че вътре пишеше, че в случай че офертата още важи би трябвало да сме доста бързи.

Виж още: Селена Гомес облече булчинската рокля, почитателите полудяха 

Започнах да се дръзвам и му направих знак, че ще се кача горе в спалните. След това разбрах, че той я е излъгал, че има значим бизнес диалог и би трябвало да се качи горе да приказва. Сами се досещате какво стана. Господинът влезе при мен и заключи вратата. А аз единствено това и чаках. Целунах го надълбоко и му споделих, че може да прави с мен каквото пожелае. Той се беше възбудил брутално и ме сграбчи за дупето, като от самото начало повтаряше, че съм огромна мръсница.

Ръцете му започнаха да се спускат по цялото му тяло, а езикът му да си играе с щръкналите ми зърна. След като ме обърна с тил по този начин хубаво ме напляска, че ми се щеше тя да види отпечатъците от ръката му по сочното ми дупе. Правихме мега недодялан и бърз секс тъкмо там във вилата, до момента в който тя пиеше коктейлите си на басейна и се забавляваше. Ще кажа единствено, че когато слязох долу с разтреперени крайници 20 минути след него, той към този момент я беше прегърнал през кръста и си поръчваше уиски, а тя даже не подозираше. Е, печели този, който се смее финален нали по този начин девойки?

Виж още: " Въртял съм няколко едновременно ": Богомил от Hell's Kitchen за гаджетата и какво ненавижда в кухнята 

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР