„Не ни трябват опорки. Правителството генерира скандали по-бързо, отколкото Шкумбата

...
„Не ни трябват опорки. Правителството генерира скандали по-бързо, отколкото Шкумбата
Коментари Харесай

Митов: Правителството генерира скандали по-бързо, отколкото Шкумбата вицове

„ Не ни трябват опорки. Правителството генерира кавги по-бързо, в сравнение с Шкумбата споделя вицове “, съобщи по Българска национална телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в предаването.

„ Ако бяхме ръководещи нямаше да обещаваме да заделим един милиард и да купим жито. Като видяха, че не могат да откраднат, се отхвърлиха и не са купили един кг жито. Фискалният запас апропо към вчерашния ден беше 4,7 милиарда, а преди повече от година ГЕРБ го остави на 12 милиарда Кога съгласно вас се краде? “, попита той.

Бившият външен министър е безапелационен, че в Плана за резистентност и развиване има притеснителни неща – като да вземем за пример плана за батериите.

„ Никой не купува акумулатори сега. По никакъв метод няма да оказват помощ на българската енергетика, това е неприятна инвестиция, защото в никакъв случай няма да се изплатят. Загубите за бюджета ще са колосални, никой не влага в акумулатори. При всички положения приказваме за някакви мераци за комисионни, само че няма да се получи, тъй като Европейската комисия следи тези процеси “, предизвести той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР